Serialul ,,Povestea Oraşului Îndepărtat”, din 12 Septembrie la Fox Tv

Numărătoarea inversă a început pentru noul serial „Uzak Șehrin Masalı” (Povestea orașului îndepărtat), produs de 25 Films, în regia lui Mustafa Șevki Doğan și scris de Can Sinan.
Serialul, în care vom vedea în distribuție mulți actori populari precum Aslıhan Güner, Barıș Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören și Zeynep Eronat se pregătește să întâlnească publicul cu primul său episod, duminică, 12 septembrie, la ora 20:00 pe postul de televiziune turcesc Fox Tv.  Această producție va fi prima dintre noile seriale pregătite de canalul Fox Tv pentru noul sezon.


Umay (Aslıhan Güner) deși nu mai suportă violența soțului ei Affan (Timur Acar), ea suporta tot ce i se întâmplă pentru copiii ei. Dar Affan nu se oprește niciodată. În cele din urmă, o „înjunghie” cu un astfel de „pumnal în spate” pe Umay, încât ea se vede nevoită să fugă din conac cu cei doi copii ai săi.
Nu are de ales decât să se stabilească în satul ei, Eskitepe, lângă sora ei mai mare Sonay (Begüm Birgören). Între timp, Kürșat (Barıș Kılıç), un om cu un trecut întunecat și misterios, a intrat în țară ca un fugar și luptă pe viață și moarte în zona dificila din punct de vedere geografic din Kars. Drumurile celor trei, Kürșat, Umay și Sonay se încrucișează în Eskitepe. În timp ce încearcă să-și vindece rănile reciproce, un trecut plin de secrete, un viitor plin de dificultăți și iubiri imposibile așteaptă îi așteaptă pe Umay, Kürșat și Sonay …
„Uzak Șehrin Masalı”(Povestea orașului îndepărtat) este pe FOX în fiecare duminică, la ora 20:00, din 12 septembrie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: