Buon Compleanno, Neslihan Atagül Doğulu!

Oggi 20 Agosto, l’attrice Neslihan Atagül Doğulu compie 29 anni. Tanti Auguri!

Serialul turcesc ,,Akrep”(Scorpion) va debuta în România şi va fi difuzat la Pro Tv

Grupul PRO a anunțat că a cumpărat un nou serial turcesc, pe care îl va difuza curând. E vorba de serialul „Akrep” (Scorpion). „Scorpion” spune povestea Ferdei, fiica celebrei Perihan Emgen, care a fost abandonată la vârsta de un an. Ferda dă vina pe mama sa pentru că a abandonat-o. Este hotărâtă să se răzbuneContinuă lectura „Serialul turcesc ,,Akrep”(Scorpion) va debuta în România şi va fi difuzat la Pro Tv”

A fost operat de urgență din cauza unei hemoragii cerebrale

Celebrul actor Mesut Akusta a fost internat în spital din cauza unei hemoragii cerebrale și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Operația a avut succes şi a durat în jur de trei ore. Actorul este internat în secția de terapie intensivă. În prezent dă viață personajului Mete în serialului ,,Teşkilat”(Oraganizația). Mesut Akusta aContinuă lectura „A fost operat de urgență din cauza unei hemoragii cerebrale”

Serialul ,,Organizaţia” revine cu al doilea sezon şi cu actori noi în distribuție

Serialul ,,Teşkilat” /,,Organizația”, difuzat pe postul de televiziune turcesc TRT1 va continua în toamnă cu un nou sezon, după ce primul sezon a avut un mare succes, acestea oglindindu-se și în rating-uri foarte bune. Sezonul doi aduce şi trei noi actori în distribuția serialului. Hakan Boyav pe care l-ați văzut recent în serialul „Maraşlı”. GürkanContinuă lectura „Serialul ,,Organizaţia” revine cu al doilea sezon şi cu actori noi în distribuție”

După ,,Çukur”, actrița Perihan Savaş revine pe micul ecran cu un nou serial

Perihan Savaş este o actriță cu o bogată activitate în domeniul cinematografic. Ultimul său proiect a fost serialul ,,Çukur” unde a dat viață personajului Sultan. Se credea că după patru sezoane destul de grele cu un serial atât de complex ca ,,Çukur” actrița își va lua o perioadă de relaxare, dar….Perihan Savaş a hotărât săContinuă lectura „După ,,Çukur”, actrița Perihan Savaş revine pe micul ecran cu un nou serial”

Actorul Erdem Kaynarca s-a alăturat distribuției serialului ,,Ada Masali”

Actorul Erdem Kaynarca s-a alăturat distribuției serialului ,,Ada Masali”, ce îi are ca protagonişti pe Ayça Ayşin Turan şi Alp Navruz. Erdem Kaynarca va da viață personajului Batu.

Au început filmările pentru noul serial ,,Mincinosul”

Ieri au început filmările noului serial „Yalancı” / Mincinosul care se va difuza din toamnă pe postul de televiziune turcesc Show Tv.În rolurile principale sunt Salih Bademci și Burçin Terzioğlu. În centrul povestei se află Deniz şi Mehmet Emir. Acțiunea serialului începe cu cina luată de profesoara Deniz, și tatăl elevului ei, Mehmet Emir, careContinuă lectura „Au început filmările pentru noul serial ,,Mincinosul””

Alina Boz: ,,Sunt destul de uitucă… şi am plâns timp de 5 ore…”

Frumoasa actriță Alina Boz, foarte elogiată pentru ultimul său rol, Mahur în serialul „Maraşlı”, a fost invitata lui Kerim Savaş Sarı pe canalul lui de Youtube. Alina Boz a spus că a început să practice actoria de la o vârstă fragedă și practic a crescut pe platourile de filmare.Ea spune că mereu apărut ca oContinuă lectura „Alina Boz: ,,Sunt destul de uitucă… şi am plâns timp de 5 ore…””

Özge Yağız, fotografii îndrăznețe şi un nou proiect

Frumoasa actriță Özge Yağız, este coperta revistei „Women’s Shine”, ediția lunii August. Özge și-a uimit fanii cu fotografii îndrăznețe pe care le-a împărtășit și pe pagina sa de Instagram. View this post on Instagram A post shared by Women’s Shine Magazine (@womensshinemag) Özge Yağız va reveni pe micul ecran din Turcia cu un proiect nouContinuă lectura „Özge Yağız, fotografii îndrăznețe şi un nou proiect”

Gökhan Alkan se însoară?

Presa din Turcia scrie că săptămâna trecută, actorul Gökhan Alkan i-a făcut o cerere în căsătorie surpriză, logodnicei sale actrița Nesrin Cavadzade, iar aceasta i-a spus „Da”. Din păcate, nu au vorbit despre o posibilă nuntă în viitorul apropiat deoarece cu siguranță se va amâna din cauza problemelor actuale din Turcia, cu incendiile și cuContinuă lectura „Gökhan Alkan se însoară?”

%d blogeri au apreciat: