La mulți ani, Burak Serdar Şanal!

Astăzi 28 August, actorul Burak Serdar Şanal împlineşte 32 de ani. La mulți ani!

FILME TURCEŞTI ➖ Acı Aşk (Dragoste amară)

Pentru astăzi am ales filmul Aci Aşk (Dragoste amară), cu Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Oden şi Ezgi Asaroğlu. Rezumat: Orhan, care lucrează ca profesor de literatură la o Universitate din Eskisehir (un oraș din Anatolia Centrală), încheie în mod neașteptat relația cu Ayșe cu care intenționa să se căsătorească și vine în Istanbul, undeContinuă lectura „FILME TURCEŞTI ➖ Acı Aşk (Dragoste amară)”

FILME TURCEŞTI ➖ Bir Avuç Deniz

Pentru astăzi, am ales filmul Bir Avuç Deniz , cu Engin Altan Düzyatan şi Berrak Tüzünataç în rolurile principale. Rezumat: Mert este un tânăr educat, de succes care poate fi ușor definit ca modelul clasei sale sociale. După ce a trăit la New York și Londra mai mulți ani, Mert decide să se întoarcă laContinuă lectura „FILME TURCEŞTI ➖ Bir Avuç Deniz”

FILME TURCEŞTI➖ Benim Dunyam (Lumea mea)

Pentru astăzi am ales filmul Beinim Dunyam (Lumea mea). Actori: Beren Saat Uğur Yücel Ayça Bingöl Turgay Kanturk Rezumat: O dramă turcească, inspirată de un caz real, despre un profesor dedicat, care ajută o fată surdă și oarbă să trăiască cu handicapul ei. În 1950, o fetiță de doi ani contractează o boală în urmaContinuă lectura „FILME TURCEŞTI➖ Benim Dunyam (Lumea mea)”

FILME TURCEŞTI ➖ Kuma ( A doua soție)

Pentru astăzi, am ales filmul Kuma ( A doua soție). În rolurile principale sunt Begüm Akkaya şi Nihal Koldaş. Rezumat: Fatma trăiește cu soțul și cei șase copii în Viena, încercând să respecte valorile tradiționale și prestigiul social al familiei. Când Ayse, o fată de 19 ani de la țară, este aleasă pentru căsătoria cuContinuă lectura „FILME TURCEŞTI ➖ Kuma ( A doua soție)”

%d blogeri au apreciat: