Leyla Feray – ,,Dacă ești mulțumită de tine însuți, nu te vei plictisi niciodată în viață”

Actrița Leyla Feray, care împarte rolul principal cu Aras Aydın în serialul tv „İkimiz Sırrı”, difuzat pe postul de televiziune turcesc ATV, susține pe ecran unul dintre cele mai importante teste ale carierei sale. În rolul personajului „Neva” din serialul „İkimiz Sırrı”, Feray se confruntă și cu primul ei rol principal.Una dintre frumusețile naturale ale ecranului,Continuă lectura „Leyla Feray – ,,Dacă ești mulțumită de tine însuți, nu te vei plictisi niciodată în viață””

Serialul ,,Povestea Oraşului Îndepărtat”, din 12 Septembrie la Fox Tv

Numărătoarea inversă a început pentru noul serial „Uzak Șehrin Masalı” (Povestea orașului îndepărtat), produs de 25 Films, în regia lui Mustafa Șevki Doğan și scris de Can Sinan.Serialul, în care vom vedea în distribuție mulți actori populari precum Aslıhan Güner, Barıș Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören și Zeynep Eronat se pregătește să întâlnească publicul cuContinuă lectura „Serialul ,,Povestea Oraşului Îndepărtat”, din 12 Septembrie la Fox Tv”

Serialul ,,Organizaţia” revine cu al doilea sezon şi cu actori noi în distribuție

Serialul ,,Teşkilat” /,,Organizația”, difuzat pe postul de televiziune turcesc TRT1 va continua în toamnă cu un nou sezon, după ce primul sezon a avut un mare succes, acestea oglindindu-se și în rating-uri foarte bune. Sezonul doi aduce şi trei noi actori în distribuția serialului. Hakan Boyav pe care l-ați văzut recent în serialul „Maraşlı”. GürkanContinuă lectura „Serialul ,,Organizaţia” revine cu al doilea sezon şi cu actori noi în distribuție”

După ,,Çukur”, actrița Perihan Savaş revine pe micul ecran cu un nou serial

Perihan Savaş este o actriță cu o bogată activitate în domeniul cinematografic. Ultimul său proiect a fost serialul ,,Çukur” unde a dat viață personajului Sultan. Se credea că după patru sezoane destul de grele cu un serial atât de complex ca ,,Çukur” actrița își va lua o perioadă de relaxare, dar….Perihan Savaş a hotărât săContinuă lectura „După ,,Çukur”, actrița Perihan Savaş revine pe micul ecran cu un nou serial”

Actorul Erdem Kaynarca s-a alăturat distribuției serialului ,,Ada Masali”

Actorul Erdem Kaynarca s-a alăturat distribuției serialului ,,Ada Masali”, ce îi are ca protagonişti pe Ayça Ayşin Turan şi Alp Navruz. Erdem Kaynarca va da viață personajului Batu.

Au început filmările pentru noul serial ,,Mincinosul”

Ieri au început filmările noului serial „Yalancı” / Mincinosul care se va difuza din toamnă pe postul de televiziune turcesc Show Tv.În rolurile principale sunt Salih Bademci și Burçin Terzioğlu. În centrul povestei se află Deniz şi Mehmet Emir. Acțiunea serialului începe cu cina luată de profesoara Deniz, și tatăl elevului ei, Mehmet Emir, careContinuă lectura „Au început filmările pentru noul serial ,,Mincinosul””

Alina Boz: ,,Sunt destul de uitucă… şi am plâns timp de 5 ore…”

Frumoasa actriță Alina Boz, foarte elogiată pentru ultimul său rol, Mahur în serialul „Maraşlı”, a fost invitata lui Kerim Savaş Sarı pe canalul lui de Youtube. Alina Boz a spus că a început să practice actoria de la o vârstă fragedă și practic a crescut pe platourile de filmare.Ea spune că mereu apărut ca oContinuă lectura „Alina Boz: ,,Sunt destul de uitucă… şi am plâns timp de 5 ore…””

Özge Yağız, fotografii îndrăznețe şi un nou proiect

Frumoasa actriță Özge Yağız, este coperta revistei „Women’s Shine”, ediția lunii August. Özge și-a uimit fanii cu fotografii îndrăznețe pe care le-a împărtășit și pe pagina sa de Instagram. View this post on Instagram A post shared by Women’s Shine Magazine (@womensshinemag) Özge Yağız va reveni pe micul ecran din Turcia cu un proiect nouContinuă lectura „Özge Yağız, fotografii îndrăznețe şi un nou proiect”

Gökhan Alkan se însoară?

Presa din Turcia scrie că săptămâna trecută, actorul Gökhan Alkan i-a făcut o cerere în căsătorie surpriză, logodnicei sale actrița Nesrin Cavadzade, iar aceasta i-a spus „Da”. Din păcate, nu au vorbit despre o posibilă nuntă în viitorul apropiat deoarece cu siguranță se va amâna din cauza problemelor actuale din Turcia, cu incendiile și cuContinuă lectura „Gökhan Alkan se însoară?”

S-a căsătorit

Actorul Barıș Alpaykut cunoscut publicului în special pentru rolul lui Ozan în serialul de succes ,,Kara Sevda”(Dragoste infinită) , s-a căsătorit ieri cu iubita sa Naouras. View this post on Instagram A post shared by Naouras.Fdh 🕊نورس (@naouras.fdh) View this post on Instagram A post shared by M. Barış Alpaykut Official (@alpaykutbaris) View this postContinuă lectura „S-a căsătorit”

Serialul ,,Plafonul de sticlă” ajunge la FINAL

Serialul turcesc ,,Cam Tavanlar” ce îi are ca protagonişti pe Bensul Soral şi Kubilay Aka va avea un final prematur odată cu episodul opt. ,,Plafonul de sticlă” este primul serial de vară din acest sezon ce este anulat din cauza audienței mici. Aşadar, miercuri 4 august va fi difuzat episodul 8 şi totodată finalul serialului.

,,Inima”, cu Hazar Ergüçlü și Erkan Kolçak Köstendil

În urmă cu ceva timp scriam că Hazar Ergüçlü și Erkan Kolçak Köstendil vor fi protagoniștii filmului artistic ,,Gönül”(Inima). Filmările pentru ,, Gönül” au început în luna iunie, s-au desfășurat în Antalya iar astăzi s-au încheiat. Filmul va debuta la cinema la sfârșitul acestui an. View this post on Instagram A post shared by HazarContinuă lectura „,,Inima”, cu Hazar Ergüçlü și Erkan Kolçak Köstendil”

%d blogeri au apreciat: