Serialul ,,Seni Çok Bekledim” (Te-am aşteptat mult) debutează în această seară

Astăzi 29 ianuarie, pe postul de televiziune turcesc Star Tv are loc premiera serialului ,,Seni Çok Bekledim” (Te-am aşteptat mult) ce îi are ca protagonişti pe İrem Helvacıoğlu şi Özcan Deniz.

Rezumat primul episod

13 martie 1992. Data familiei Eren a fost dispersată de un cutremur mare. Kadir Eren deschide ochii când se crede că a murit la vârsta de 17 ani și este așezat lângă alte corpuri. S-a întors la viață, dar și-a pierdut tatăl, pe care îl iubea mai mult decât viața lui. Mama sa s-a căsătorit cu un alt bărbat. Kadir nu se poate ține din nou de viață, ceva lipsește întotdeauna. Până să o vadă pe Ayliz … În acea zi, inelul de moștenire al tatălui său, pe care nu l-a scos de pe deget, se rostogolește și ajunge la picioarele lui Ayliz. La fel ca inelul tatălui său care ajungea la mama sa. Din acel moment, viața îi reunește întotdeauna.

Chiar dacă aceste întâlniri îl aduc pe Kadir mai aproape de Ayliz de fiecare dată, o sperie pe Ayliz deoarece Ayliz este pe cale să se căsătorească cu altcineva.

Dragostea lui Kadir și Ayliz va trece acest test în timp ce secretele murdare ale celor două familii sunt dezvăluite pe rând?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.