Serialul ,,Siyah İnci” (Perla Neagră) revine în România pe 3 februarie la Happy Channel

Serialul ,,Siyah İnci” (Perla Neagră) se va intoarce (redifuzare) în România pe 3 februarie unde fi transmis pe postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri de la ora 23:00.

Tolgahan Sayıșman și Hande Erçel sunt actorii principali din serialul ,,Perla neagra”(Siyah İnci), acesta a fost difuzat de postul de televiziune turcesc Star TV în perioada 2017-2018.
Hazal (Hande Erçel) și Kenan (Tolgahan Sayıșman) trăiesc într-un mic oraș de pe litoralul Turciei din Marea Egee, au promis că nu se vor desparti niciodată. Viața lor se va schimba odată cu sosirea lui Vural (Berk Hakman) în oraș care va face totul pentru a distruge relatia lui Hazal si Kenan, iar viața celor doi iubiți va fi zdrobită.

Hazal este o tânără frumoasă , harnică și profund îndrăgostită de Kenan, un pescar care şi-ar dă viața și pentru ea, iubind-o cu toată puterea. Acest cuplu, în ciuda refuzului tatălui încăpățânat al lui Hazal, este hotărât să se căsătorească și să înceapă o nouă viață într-o casă nouă. Ceea ce ei nu știu este faptul că unul dintre ei îşi va împiedica fericirea. Vural, un om milionar, violent și nebun mintal, obsedat de soția sa decedată, o întâlnește întâmplător pe Hazal, care este fizic foarte asemănător cu soția sa moartă. Deci, își pierde mintea și nu-i pasă că este Hazal este logodită, şi cu doar trei zile înainte de nunta cu Kenan dar ajutorul surorii invidioase și răuvoitoare a lui Hazal, Ebru, acesta o răpește pentru a o obliga să se căsătorească cu el.

La rândul său, Kenan, deși este un bărbat îndrăgostit, tinde să fie gelos și fiind de o stare umilă, ajunge să creadă că iubita sa l-a lăsat plantat pentru a avea un viitor economic mai bun, luând hotărârea de a se răzbuna, dar mai târziu se va întâmpla. Ea și-a dat seama că voia doar să-l protejeze.

Serialul are 20 de episoade difuzate într-un singur sezon.

P.S

Serialul tradus integral îl puteți viziona pe site-ul http://www.DespreSeriale.onlinedespreseriale.ro la link-ul de mai jos:

Perla neagra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: