Can Yaman va fi invitat la Sanremo, cel mai important Festival de muzică din Italia

Actorul turc Can Yaman va fi invitat la cea de-a 71-a ediție a Festivalului de muzică Sanremo, cel mai important Festival de muzică italian.

Festivalul se va desfăşura în perioada 2-6 martie (amânat cu aproape o lună din cauza pandemiei, de obicei Festivalul are loc la începutul lunii februarie). Festivalul Sanremo are loc în oraşul Sanremo, situat în regiunea Liguria, supranumit şi ,,Oraşul Florilor”.

Încă nu se ştie dacă Can Yaman va fi prezent în toate cele cinci seri sau doar una.

Amadeus (Amedeo Umberto Rita Sebastiani), prezentatorul tv şi directorul artistic al Festivalului a vrut neapărat ca actorul Can Yaman să se numere printre invitați.

Vă reamintesc că recent Can Yaman a fost văzut în compania prezentatoarei tv Diletta Leotta, şi pare că aceştia ar trăi o poveste de dragoste. La scurt timp după publicarea fotografiilor cu cei doi, unele ziare italiene au scris despre Diletta Leotta că ar avea un flirt fotbalistul de la Ac Milan, Zlatan Ibrahimović.

Diletta Leotta, anul trecut a fost co-prezentatoare a Festivalului Sanremo. Ca o paranteză, vă spun că anul acesta, printre invitații speciali ai Festivalului se află şi Zlatan Ibrahimović, ce va fi prezent în toate cele cinci seri.

Unii spun că mulțumită Dilettei actorul turc Can Yaman a primit invitație, alții spun că datorită managerului său Andrea di Carlo (iubitul cântăreței Arisa, ce se află printre concurenți la noua ediție, deja câştigătoare a acestui Festival), alții spun că actorul este foarte iubit şi are milioane de fani şi producătorii au ascultat cerințele lor.

Ca părere personală, să vă spun faptul că cel mai probabil vom avea parte de o mică ,,telenovelă, sau mai bine spus ,,triunghiul amoros” Can Yaman-Diletta Leotta-Zlatan Ibrahimović. (,,dă bine la public).

De obicei, Festivalul este urmărit de aproape 15.000.000 -20.000.000 de telespectatori. Anul acesta, din pricina pandemiei şi normelor stricte impuse, producătorii se aşteaptă la un număr imens de telespectatori.

P.S Pentru cei care nu ştiu, Diletta Leotta şi Zlatan Ibrahimović sunt buni prieteni, au filmat reclame şi emisiuni împreună dar cel mai important este faptul că cei doi sunt şi vecini, locuiesc în acelaşi bloc la Milano. Aceasta este şi cauza fotografiilor apărute prin ziare….

Dacă doriți să fiți notificați pe telefon atunci când apare o știre importantă din lumea mondană din Turcia, puteți intra în grupul de WhatsApp al cititorilor noștri dând click AICI https://chat.whatsapp.com/GdEV65nnns69KdTKWexCHO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.