Articolul și fotografiile publicate de revista italiană ,,Chi” cu Diletta Leotta și Can Yaman

Am promis cititorilor că voi cumpăra revista ,,Chi”, revista italiană care a publicat fotografii compromițătoare cu actorul turc Can Yaman și prezentatoarea tv Diletta Leotta.

Astăzi, fiind duminică mi-am luat puțin timp liber pentru voi și vă public ceea ce a scris revista.

Articolul scris în revistă spune cam așa:

,,Innamorati pazzi” (Îndrăgostiți nebunește)

„Chi” a surprins ceea ce poate fi definit ca primul cuplu al anului, despre care cu siguranță se va vorbi mult timp. Dar să mergem într-o ordine de idei. Can și Diletta, care împreună au peste 15 milioane de follower pe Instagram, au petrecut cinci zile împreună la Roma la hotelul Eden, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraș. Totul începe marți, 5 ianuarie, când Diletta zboară în capitală pentru a se alătura actorului, în Italia pentru a filma o reclamă. A doua zi după ce prezentatoare postului Dazn pleacă la Napoli la finalul meciului Napoli-Spezia ea se întoarce la Roma seara târziu. Ia cina la Eden cu Can, managerul Andrea Di Carlo și cântăreața Arisa, partenera lui Di Carlo. Printre zâmbete, îmbrățișări și săruturi, Can Yaman și Diletta Leotta nu își ascund pasiunea. Apoi dispar împreună.

În dimineața următoare, joi 7 ianuarie, Diletta Leotta apare la balconul camerei sale de hotel: ea este îmbrăcată cu geaca lui Can Yaman pentru a se proteja de frig.

Vineri 8 ianuarie, din nou de pe balconul camerei sale, Leotta postează o poveste pe social media, Can se întoarce la hotel, asediat de fani. O adunare strict interzisă de regulile anti-Covid și de fapt reclamantul a primit o amendă de 400 de euro. Povestea lui Leotta pe Instagram nu trece neobservată: ea o anulează la scurt timp (noi, însă, am salvat-o). Din acel moment, cuplul, după angajamentele de muncă, își petrece weekend-ul romantic în camera lor. Leotta a comandat sushi, iar fotografia publicată pe rețelele de socializare nu trece neobservată: porția de sushi prea abundentă pentru cei care, ca și ea, sunt super sportivi și atenți la siluetă. Prea mult pentru o persoană. De fapt, acel sushi și florile postate pe rețelele de socializare, sunt însoțite de o melodie de Paola Turci pr fundal: ,,Dar spune-mi, melodie în care se remarcă versurile „Știu toți îndrăgostiții, că tu ești divorat, ca un lup flămând, frumos ca un țigan ”.

Adevărul? În mare secret, cei doi se întâlnesc de trei săptămâni, dar acum au ales să iasă în public. Can, pentru toți cei din interior, a fost în Italia pentru a filma reclama unui cunoscut brand de paste împreună cu Claudia Gerini, în regia lui Ferzan Özpetek. Și pentru a discuta, la sediul Lux Vide, planul de lucru al serialului TV Sandokan (alături de el Luca Argentero, care îl va interpreta pe inseparabilul său prieten Yanaz, și Alessandro Preziosi, care va fi William Fitzgerald). Pe când actorul se întoarce la hotel, toată atenția este pentru Diletta. Cei doi tocmai au luat cina în companie, cea de miercuri 6 ianurie. Apoi au petrecut restul timpului în cameră. Can, un băiat foarte educat, care este întotdeauna disponibil, alături de fanii săi din întreaga lume, este un star în țara noastră. Prietenii lui Leotta spun că flirtul dintre cei doi s-a născut pe Instagram, cu o apreciere a celui care se află acum acasă în Italia. Din acel moment, nu au încetat să scrie până când „Chi” i-a descoperit. „Suntem foarte îndrăgostiți, el va fi în curând la Milano”. Acestea sunt singurele cuvinte pe care am putut să le adunăm datorită surselor noastre comune. Duminică, 10 ianuarie, au părăsit hotelul separat: el la 7.30 pentru a merge la aeroport, ea la 9.30. Can, aparent un dur dar cu o inimă tandră, pe lângă faptul că și-a umplut iubita cu flori, i-a lăsat cadou un trandafir roșu într-o cutie de sticlă. Un trandafir care este, fără îndoială, simbolul unei mari, foarte mari pasiuni. Deci, 2021 începe așa, cu o frumoasă poveste de dragoste. Un început cu adevărat promițător. Trebuie doar să așteptăm următoarele episoade din această nouă și pasionată poveste de dragoste.

Fotografii ,,Chi”:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.