Can Yaman a reacționat

În ultima perioadă, actorul turc Can Yaman se află pe prima pagină a ziarelor din Italia și Turcia după ce o importantă revistă italiană a publicat fotografii cu el și cu prezentatoarea tv Diletta Leotta susținând că există o relație între cei doi.

După această știre, nici unul dintre cei doi nu a reacționat în această cauză.

În urmă cu câteva minute, Can Yaman a scris și a publicat pe rețelele de socializare următorul mesaj în limba italiană:

,,Fatti miei. Punto 🤫” = ,,Este treaba mea. Punct” (iar acest emoji vine interpretat ca și ,, șșșș… taci”)

După publicare acestui mesaj unde ne spune practic că viața sa privată îl privește doar pe el, Can Yaman a fost asaltat cu critici pe rețelele de socializare, el fiind nevoit să închidă secțiunea de comentarii.

Țin să precizez că Can Yaman este foarte iubit în Italia, drept dovadă de fiecare dată când merge în peninsulă este luat cu asalt de fanele sale. În urma acestei știri cu presupusa relație, fanele italiene au rămas foarte mâhnite, dar în mare parte nu de faptul că actorul ar avea o iubită ci de faptul că Diletta Leotta nu este pe placul lor și că nu este demnă de Can Yaman. Majoritatea fanelor au jignit-o pe Diletta, unele dintre ele într-o formă foarte gravă.

După mesajul scris, (,,este treaba mea”, practic în italiană ar veni cam așa: ,,ceea ce fac eu mă privește pe mine, nu vă interesează pe voi), criticile nu au întârziat să apără nici la adresa actorului. Unele fane chiar i-au scris lui Can Yaman cuvinte foarte urâte, ele primind mesajul adresat lor ca unul jignitor și de aici s-au împărțit părerile.

O altă idee a fanelor italiene ar fi faptul că această presupusă relație dintre Can Și Diletta ar fi un montaj numai ca actorul să beneficieze de mai multă publicitate pe teritoriul italian. Ele au ajuns la această concluzie deoarece o altă revistă italiană (același manager), susține că Diletta Leotta are avea un flirt cu marele fotbalist de la Ac Milan, Zlatan Ibrahimović.

Vom aștepta reacții mai concrete din partea lui Can Yaman.

https://twitter.com/canyaman1989/status/1349847946209202179?s=19

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.