Can Yaman și Diletta Leotta ,,îndrăgostiți nebunește”

Can Yaman și Diletta Leotta, ,,îndrăgostiți nebunește” este titlul revistei italiene ,,Chi”.

Potrivit ,,Chi” actorul turc Can Yaman ar trăi o poveste de dragoste alături de prezentatoarea tv și radio, Diletta Leota.

Prima știre senzațională a anului vine din Italia, cu noul număr al revistei „Chi”, disponibilă la chioșcurile de ziare din Italia de miercuri, 13 ianuarie.

(dacă doriți să fiți notificați pe telefon atunci când apare o știre importantă din lumea mondană din Turcia, puteți intra în grupul de WhatsApp al cititorilor noștri dând click AICI https://chat.whatsapp.com/GdEV65nnns69KdTKWexCHO )

Diletta Leotta și actorul turc Can Yaman, noul sex symbol al televiziunii și al rețelelor de socializare sunt îndrăgostiți și au petrecut cinci zile de pasiune într-un hotel din centrul Romei. Cei doi și-au schimbat săruturi și mângâieri, și pare că aceste zile de pasiune au dat naștere unei noi iubiri copleșitoare. Prezentatorea de la ,,Dazn” (un program streaming cu evenimente sportive) , care a închis definitiv povestea de dragoste cu boxerul Daniele Scardina, se afla la Roma, ce a însoțit actorul turc Can Yaman, ajuns în Italia pentru a filma o reclamă în regia lui Ferzan Ozpetek și pentru a semna contractul pentru noul serial ,,Sandokan” , produs de Lux Vide. Cei doi s-au despărțit duminică dimineață, atunci când Can s-a întors în Turcia, iar Diletta a mers pe stadion pentru comentarea meciului Roma-Inter.

Mai multe detalii în noul nr al revistei „Chi” disponibilă la chioșcurile de ziare începând de miercuri 13 ianuarie.

https://instagram.com/dilettaleotta?igshid=c34ea2nw9tgm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.