Actrița Didem Erol s-a căsătorit

Didem Erol, care locuiește de mult timp în S.U.A, s-a căsătorit recent. Actrița, care și-a schimbat numele în Serah Henesey după ce s-a stabilit în străinătate, s-a căsătorit cu iubitul ei Nathan Cowles.

Didem Erol a anunțat vestea bună pe contul său de Instagram: „Astăzi, 30 decembrie 2020 i-am spus„ da ”dragului meu, dragostei mele și celui mai bun prieten al meu. Dragă Nathan, cea mai mare fericire a mea … (Ești singurul om care mă poate face să râd în fiecare zi, chiar și într-o pandemie de 1 an) Ești marea mea binecuvântare. Am așteptat mult să te găsesc, a meritat să aștept. Mulțumesc … (Nu am avut nuntă pentru că familiile noastre nu puteau călători, vrem să sărbătorim împreună.)

În trecut, actrița a avut o relație de mulți ani cu nimeni altul decât regizorul, actorul, scenaristul și producătorul american Quentin Tarantino.

Pentru cine nu știe, Didem Erol s-a născut în Australia, din părinți turci. De mulți ani locuiește în S.U.A . Actrița a făcut parte din distribuția a numeroase filme și seriale turcești.

Casă de piatră!

Sursa: DiziDoktoru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.