Serialul turcesc ,,Zemheri” va debuta în curând în România

Serialul turcesc ,,Zemheri” ce îi are ca protagonişti pe Ayça Ayşin Turan şi Alperen Duymaz va debuta în curând în România cu numele ,,Iarna neagră”. Serialul va fi transmis pe postul de televiziune românesc Happy Channel.

Pe fotoliul de regizor este Hilal Seral, cea care a regizat serialele de succes, Kara Sevda (Dragoste infinită) şi Aşk-i-Memnu (Iubire ascunsă).

(dacă doriți să fiți notificați pe telefon atunci când apare o știre importantă din lumea mondană din Turcia, puteți intra în grupul de WhatsApp al cititorilor noștri dând click AICI https://chat.whatsapp.com/GdEV65nnns69KdTKWexCHO )

Serialul Zemheri invită publicul la o poveste în care vor pune la îndoială dreptatea și măreția iubirii. Povestea se învârte în jurul unei fete frumoase pe nume Firuze (Ayça Ayşin Turan), iar genul serialului este concentrat pe dramă şi romantism.
Ayaz (Alperen Duymaz) și Firuze (Ayça Ayşin Turan) au fost iubiți  pe timpul anilor  de liceu , dar ulterior s-au despărțit. Tatăl lui Firuze este un muncitor,  responsabil de întreținerea  ascensoarelor, în aceeași companie unde lucrează Ayaz. Se va produce un accident pe șantier, din cauza unui defect la unul dintre ascensoare, soldat cu moartea unui grup de lucrători. Puțini ştiu despre acest lucru, dar,  defectul liftului era destinat să asasineze o altă persoană!  Firuze  își va schimba identitatea, pentru a începe să lucreze în companie și să lupte, pentru a dovedi inocența tatălui ei. Yılmaz  este angajatul preferat al directorului companiei (Caner Cindoruk). El este împreună cu sora directorului, Berrak (Hazal Filiz Küçükköse).

,,Zemheri” are un total de 10 episoade.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.