Hande Soral s-a alăturat serialului ,,Bir Zamanlar Çukurova”

Potrivit jurnalistei Birsen Altunaș, actrița Hande Soral, care nu a mai fost implicată într-un serial tv de ceva timp, se va alătura distribuției serialului ,,Bir Zamanlar Çukurova” (A fost odată în Çukurova/Mă numesc Zuleyha), care continuă filmările în Adana.

 A existat o mare atmosferă de doliu în serial unde Vahide Perçin, care a interpretat personajul lui Hünkar, a părăsit distribuția din cauza problemelor de sănătate. După personajul Hünkar, au existat și evaluări ale faptului că interesul publicului ar putea scădea. În plus, vestea că Uğur Güneș, care a interpretat personajul lui Yılmaz, va părăsi serialul, a adăugat sare tuturor acestor evoluții.

Tot Birsen Altunaș spune că actrița Hande Soral se alătură echipei cu un personaj influent ca unul dintre actorii principali ai serialului.

Se pare că noul personaj feminin va avea un rol ce va avea legătură cu Demir Yaman.

Frumoasa Hande Soral, care este căsătorită cu actorul İsmail Demirci ce în prezent este protagonist în serialul ,,Kuzey Yıldızy”, s-a alăturat echipei din Adana. Cuplul căsătorit nu se va vedea o perioadă deoarece sunt implicați în producții diferite. Actorii vor fi unul la un capăt de țără iar altul la celălalt capăt.

Hande Soral bombă odată în Çukurova!  3

După Nazan Kesal și Furkan Palalı, al treilea nume important care a fost transferat în al treilea sezon al serialului este cel al lui Hande Soral. 

Se așteaptă ca noile episoade să fie și mai interesante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.