Serialul ,,Cuvânt de onoare” va debuta miercuri 14 Octombrie


Noul serial „Șeref Sözü” (Cuvânt de onoare) produs de TIMS & B Productions se va întâlni cu publicul miercuri, 14 octombrie. ,,Cuvânt de onoare” va fi difuzat în Turcia pe postul de televiziune Show Tv. Pe afișul oficial îi putem vedea pe Tolgahan Sayisman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, și Öykü Çelik.

Regizat de Cevdet Mercan și scris de Eda Tezcan, „Șeref Sözü” atrage atenția ca cel mai curios proiect al noului sezon cu povestea sa izbitoare, personajele strălucitoare și decorul magnific. Platoul de filmare al serialului a fost construit pe aproape 480 de mii de m2, acesta fiind primul platou de filmare din Turcia ce este realizat pe întreaga insulă.


Un comentariu

  1. Este de departe cel mai reușit film! Vă rog să continuați cu acest proiect! Protagoniștii sunt minunați, iar povestea lor este fascinantă și ne tine cu sufletul la gură!
    Îmi place și doresc să se filmeze în continuare iar ilmul să aibă un happy end după toată suferința pe care au trăit-o personajele! Vă mulțumesc și vă aștept cu noi episoade!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.