Cine se afla lângă Hande Erçel?

Cine se afla lângă Hande Erçel? Toată lumea așteptat comentariul lui Kerem Bürsin!
Hande Erçel este fără îndoială una dintre cele mai apreciate și urmărite actrițe din ultimul timp. Orice postează aceasta pe rețelele de socializare se transformă îndată în „ senzație”.
Totodată, se vorbește foarte mult și despre faptul că ea și partenerul său se potrivesc de minune. Fanii celor doi le „ scotocesc” printre postări, să poată afla orice detaliu nou.


Hande Erçel are avantajul de a avea peste 16.5 milioane de urmăritori pe Instagram. Fotografiile in care frumoasa actriță apare bucurându-se de apusul soarelui a strâns peste 2,5 milioane de aprecieri. İn această postare , o vedem pe Hande mulțumită și fericită..
Fanii însă , au văzut imediat al doilea pahar din fotografii și au asaltat-o pe frumoasa actriță cu întrebarea : „ Cine era lângă tine”? , altii întrebând-o direct , dacă se afla in acel loc cu Kerem Bürsin.

Cei mai mulți dintre fani au declarat însă că așteaptă cu sufletul la gură răspunsul lui Kerem, care însă nu a declarat nimic până acum.
Faptul că nici Hande și nici Kerem nu au dat încă un răspuns acestor speculații, continuă să îi țină pe fani cu sufletul la gură.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.