,,Nopţi de dor”


Cuplul Hande Erçel- Murat Dalkilic s-a destrămat lunile trecute. Cu toate acestea drumurile lor s-au reîntâlnit aseară la o nuntă unde Murat a venit singur, iar Hande însoțită de sora sa.
După ceremonia de oficializare a căsătoriei, cântărețul Murat a cântat o melodie pentru miri intitulată „Hasret geceleri -Nopți de dor”. Nu a scăpat atenției celor prezenți faptul că în timp ce fostul său iubit fredona versurile „ Îmbrățișează-mă iubita mea , cum o făceai înainte. Durerea este prezentă peste tot din ziua în care ai plecat, Să se sfârșească odată nopțile de dor”, Hande era „ocupată” cu telefonul.
Frumoasa actriță a anunțat despărțirea de Murat pe rețeaua ei de socializare cu următorul mesaj:
-„După știrile care au ieșit astăzi în presă , să nu mai țin locul din media ocupat , mă simt obligată să vă spun că relația mea cu Murat s-a încheiat într-un mod prietenesc.
Despre Murat îmi voi aminti nu doar că despre un iubit, ci și despre persoana care mi-a fost alături în zilele cele mai grele din viața mea, prietenul meu, partenerul meu de drum. De aceea chiar dacă ne-am despărțit singura noastră dorința este să rămânem prieteni. Avem foarte mulți prieteni comuni de pe parcursul atâtor ani. Vă rog să ne sprijiniți în decizia noastră și atunci când faceți știri despre noi să fiți înțelegători.”

Sursa: Milliyet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.