Can Yaman devine o aromă de înghețată

Can Yaman devine o aromă de înghețată cu miere și fistic. Ideea fanilor din Ovada, Alessandria, Italia.

Un salon de înghețată aduce un omagiu noului sex-symbol al serialului „Day Dreamer” (Erkenci Kuș). (Serialul se difuzează în Italia)

Can Yaman devine acum și o aromă de înghețată. După bijuterii, parfumuri și chiar perne și cupe create de admiratori, ultimul omagiu adus actorului turc care a vrăjit inimile generațiilor întregi de femei care creează o adevărată Can Mania în Italia vine din regiunea Piemonte. Protagonistul din „Day Dreamer” (Erkenci Kuș), pe lângă imaginea sa va satisface acum și palatul gurii. A creare noua savoare a înghețatei, dedicată în întregime lui, de fanele din Ovada, în zona Alessandria.

Vrăjite de Can, care a devenit un sex-simbol al verii și vedetă a serialului Erkenci Kuș, difuzat de Canale 5 (Italia) au decis să dedice o delicatesă pentru a fi savurată la fel ca un serial turceasc, pe canapeaua de acasă în timpul după-amiezilor lungi și fierbinți de vară. Magazinul Lung’Orba din Ovada o produce, unde înghețata este încă făcută așa cum a fost odată, între pasiune și tradiție. Conține ricotta, Km0 de la ferma Cascina dell ‘Isidora, miere, smochine caramelizate, sos de fistic și foietaj. «Am fondat un fandom în cinstea lui și apoi ne-am gândit să creăm un gust care să aibă o atracție turcească – spune Pupa Di Salvo care împreună cu Barbara Buratto și Manuela Badino – Luca Marenco, producător de înghețată, s-a ocupat de ea. Evident că este permis să se ia doar conul ».

Cei care doresc să o guste trebuie să ceară aroma „Can Yaman”. Și dacă, așa cum poate repetă adesea Can, mâncând ciocolată, desertul său preferat, trebuie să „Mănânci dulce ca să vorbești dulce”, aceasta va fi o bună oportunitate de a face acest lucru.

Sursa: Corriere della Sera

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.