Paris Hilton despre Burak Deniz: ,,Pare nervos, dar este foarte atrăgător”

Întrebarea lui Paris Hilton despre Burak Deniz.
Actorul în vârstă de 29 de ani, pe care îl cunoaștem din serialele „ Povestea Noastră” și „ Dragostea nu înțelege în cuvinte” , lunile trecute a avut un accident de mașină, în timp ce conducea băut. El a rămas fără permis, așa că ieri a fost surprins de către jurnaliști in cartierul Bebek din Istanbul alături de șoferul său.
Nu a dorit să facă declarații:
Conform jurnalistului Emre Cevik de la cotidianul Sozcu, Burak Deniz a fost surprins de către camere la coborârea sa din mașină. Acesta i-a spus șoferului că îl va suna și a intrat în clubul unde urma să se distreze alături de prietenii săi.
Actorul a fost surprins de către” radarul” faimoasei Paris Hilton pe rețelele de socializare. La replica jurnaliștilor: „ Paris Hilton v-a găsit atrăgător și nervos” , Burak a preferat să râdă și le-a răspuns doar: „ Va urez servici ușor” .
Paris Hilton a văzut o postare despre Burak Deniz pe Instagram și imediat a trimis fotografiile actorului către amicul ei turc Caner Tazeler, însoțite de mesajul: „ Pare nervos, dar foarte atrăgător. Este faimos ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.