Serialele ,,Așk 101″ și ,,Yeni Hayat” au oprit filmările. Ce se va întâmpla cu ,,Çukur” ?

Am scris recent un articol că în urma testelor efectuate pe platoul de filmare al serialului marca Netflix ,,Așk 101″ /,,Așk 102″, actorii Alina Boz și Kubilay Aka au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

La scurt timp după ce Kubilay Aka a ,,confirmat” infectarea cu covid 19, jurnaliste precum Oya Dogan și Birsen Altunaș au anunțat că și actrița İpek Filiz Yazici a fost găsită pozitivă cu noul coronavirus.

Imediat după aflarea acestor rezultate, filmările pentru serialul ,,Așk 101″/,,Așk 102″ au fost oprite.

Cei trei actori infectați cu noul coronavirus au și alte proiecte separat.

Alina Boz are proiect nou, și anume serialul ,,Marașli” unde va fi protagonistă alături de Burak Deniz. Filmările erau programate la sfârșitul acestei luni. Recent, actrița a intrat în contact cu cei de la canalul de televiziune Atv, dar și cu Burak Deniz, unde au filmat pentru clipul de prezentare al postului de televiziune pentru noul sezon. Încă nu se știe ce măsuri vor lua cei implicați.

Pe platoul de fimare al serialului ,,Așk 101″/,,Așk 102″ se afla și actorul Selahattin Pașalı, ce face parte din distribuția serialului ,,Babil”, dar și Mert Yazıcıoğlu, ce a intrat în contact cu iubita sa Afra Saraçoğlu. Actrița face parte din distribuția serialului ,,Ögretmen”

İpek Filiz Yazıcı face parte din distribuția serialului ,,Yeni Hayat” (O nouă viață). Actrița a fost supusă testului pentru covid-19 acum o săptămână chiar pe platoul serialului, iar rezultatul a fost negativ. Astăzi, după ce actrița a fost testată pozitiv în urma testului efectuat pe platoul serialului ,,Așk 101″ /,,Așk 102″, cei de la serialul ,,Yeni Hayat” au decis să oprească filmările.

Kubilay Aka este în distribuția serialului ,,Çukur” , iar el a fost recent pe platoul de filmare. Încă nu se știe care va fi soarta serialului după această veste.

Iată o schemă cu actorii și serialele care au posibilitatea să rămână afectate în urma acestor rezultate .

IPEK FILIZ YACIZI a intrat în contact cu cei de la ,,Yeni Hayat”, dar și cu Serkan Çayoğlu. Actorul la rândul său a intrat în contact cu iubita Özge Gürel, unde este protagonistă alături de Can Yaman în serialul ,,Bay Yanlıș”.

ALINA BOZ a intrat în contact cu cei de la postul de televiziune Atv dar și cu Burak Deniz. La rândul său, Burak Deniz a intrat în contact cu Dilan Çiçek Deniz. Actrița a intrat în contact cu cei de la postul de televiziune Show Tv cu noul său proiect, dar și cu actrița Hazar Erğuçlu si Demet Evgar, colegele de la noul serial ,,Alevlerin Ardından”.

KUBILAY AKA a intrat in contact cu cei de la serialul ,,Çukur”, în special cu Aras Bulut Iynemli. La rândul său, Aras a intrat în contact cu iubita sa, actrița Bige Onal, ce face parte din serialul ,,Sen Çal Kapımı”.

Pe lângă :

Așk 101″/,,Așk 102″

Yeni Hayat

Çukur,

următoarele seriale pot fi la risc:

Alevlerin Ardından

Ögretmen

Babil

Bay Yanlis

Sen Çal Kapimi

Sursa: Birsen Alunaș, Oya Dogan, Dizi Doktoru, Tv100

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.