Fahriye Evcen şi Murat Yıldırım vor întâlni publicul italian

Vineri 4 Septembrie, pe postul de televiziune italian Canale 5, va fi difuzat filmul ,,Sonsuz Aşk” , ce îi are ca protagonişti pe Fahriye Evcen şi Murat Yıldırım.

Se pare că proiectele de televiziune turcești au câștigat un loc special în inima publicului italian Canale 5. Odată cu succesul neașteptat al tuturor serialelor difuzate în după-amiezile de vară din ultimii ani (inclusiv actualul Daydreamer/Erkenci Kuş), flagship-ul Mediaset a decis să parieze pe frumoasele povești turcești chiar la începutul serii.

Și aici, după bunul succes al serialului ,,Come Sorelle” (Sevgili Geçmiş) și a filmului TV ,,Bold Pilot” (Şampıyon), urmează un nou basm turcesc, intitulat ,,Eternal Love” (Sonsuz Ask) pe care Canale 5 îl va difuza în prime time vineri 4 septembrie 2020.

Filmul spune povestea lui Zeynep, o fată umilă, dar fericită, a cărei viață se schimbă drastic când se împletește cu cea a lui Can, un tânăr și renumit chirurg, care îi oferă un acord foarte unic: dacă îl va însoți timp de două ore până la un partid, el, pentru a restitui favoarea, își va plăti toate datoriile.

Zeynep acceptă și astfel cei doi tineri – care par să nu aibă nimic în comun – petrec o seară frumoasă împreună, brusc și neașteptat, găsindu-se implicați în viața celuilalt; povestea lor ascunde totuși un mare și periculos obstacol de depășit: Zeynep are o tumoare pe creier considerată inoperabilă!

Când Can va afla, el va face tot ce îi stă în putință pentru a-i salva viața, mergând chiar până la a se ciocni cu sistemul de sănătate turc (privat), care este foarte puțin probabil să accepte o operație atunci când există doar 10% șanse de supravieţuire.

Iubirea eternă este o dramă sentimentală în regia regizorului Ahmet Katıksız, în timp ce scenariul a fost scris de Deniz Akçay Katıksız. În rolul cuplului principal îi găsim pe fermecătorul actor turc Murat Yildirim și pe frumoasa actriță turco-germană Fahriye Evcen.

Filmul spune povestea de dragoste a doi tineri din medii sociale diferite, pe fundalul unei drame neașteptate. O poveste emoționantă și plină de lacrimi, de la care poți învăța multe despre viață și cum să te descurci cel mai bine în momente de mare dificultate.

Pentru cine nu l-a văzut încă, filmul se găseşte tradus în română pe site-ul ,,Despre seriale”

Sonsuz Ask

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.