Onur Tuna: ” Altă dată nu o sa mai vin aici”


Onur Tuna, a fost surprins de către camere ieri când s-a dus la un control medical in cartierul Nişantaşı. Actorul care a făcut foarte multe fotografii cu fanii,  le-a răspuns și jurnaliștilor.
Acesta a spus că este acolo doar pentru niște analize de rutină.
In timp ce își aștepta automobilul, Onur nu a refuzat fanii care voiau să se fotografieze cu el, dar atunci când un fan l-a întrebat dacă poate să facă o fotografie pentru fiica sa , acesta i-a răspuns : „ Nu îmi faceți mie singur, doar dacă doriți să facem poza împreună. Nu sunt de acord sa fiu fotografiat doar eu”.
In timp ce se fotografia cu fanii, actorul a mai spus: „ Altă dată nu o sa mai vin aici, mulțumesc că ne fotografiați dar astăzi parcă am pozat prea mult. Până și prietenii medici sunt in fața spitalului.”
Actorul și muzicianul Onur Tuna, a scos zilele trecute un nou album. Atunci acesta a precizat că nu are probleme financiare și că face aceste melodii din plăcere, in studioul propriu de înregistrări, alături și cu ajutorul prietenilor, neavând sponsori sau nevoie de cineva care sa îi lanseze muzica pe piața.
A SLĂBIT PENTRU NOUL SAU ROL.  
Pe de altă parte , după cum se vede din fotografii , actorul a dat jos cateva kilograme , pentru noul sau rol din serialul „ Benden ne olur – Ce va fi cu mine” , unde joacă alături de Hazal Kaya.  
Filmările au început deja de săptămâna trecută.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.