Demet Özdemir a dezmințit știrea

Am scris astăzi un articol despre frumoasa Demet Özdemir unde se zvonea că ar trăi o poveste de dragoste cu Murat Boz.

Actrița a reacționat asupra celor scrise și a publicat prin intermediul rețelei de socializare Instagram un mesaj, unde a negat relația cu cântărețul Murat Boz.

,,Am să vă răpesc puțin timp sa vorbim despre știrile neadevărate pe care le scrieți despre mine. Eu am tăcut până acum pentru că am crezut că în timp acestea se vor mai liniști… Mă simt nevoită să împart aceste sentimente cu dumneavoastră pentru că uneori atunci când citesc aceste știri râd și mă distrez, alte ori mă întristez și aș vrea ca aceste știri sa se oprească.
Ca toată lumea, am și eu prieteni bărbați cu care mai stau de vorbă când ne întâlnim și suntem amici, in afară de asta am și cunoscuți cu care doar ne salutăm. Dacă ar fi după voi, ar reiesi că îmi schimb iubiții odată la trei zile, chiar dacă ar părea că aș fi într-o relație cu unii și cu alții eu nu am o una de foarte mult timp. Lucrez într-un tempo foarte ridicat, iar atunci când am avut liber am fost in vacanță cu prietenii. Am dreptul și încerc să îmi trăiesc viața că orice om normal..
Și am obosit să văd că se tot spune că sunt într-o relație cu toți bărbații pe care îi cunosc sau doar îi salut. Întotdeauna v-am răspuns întrebărilor cu drag și cu zâmbetul pe față, pentru că vă faceți treaba. In acest timp și voi va-ți apropiat de mine cu drag de cate ori ne-am întâlnit față in fața. Acum am o singură rugăminte: nu mai publicați despre mine știri pe care nu le-ați verificat, despre care nu sunteți sigur. Nu cred că vă cer prea mult. Aștept înțelegerea voastră!
Cu dragoste…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: