Interviu Onur Tuna: ,,Dragostea este un sentiment frumos”

Recent, îndrăgitul actor Onur Tuna a acordat un interviu cotidianului Hürriyet.

A vorbit despre noul album muzical, dar și despre rolul în filmul artistic ce va fi protagonist alături de Hazal Kaya.

Iată interviul:

,,

-Unul dintre cele mai atractive nume, unul dintre cei mai căutați actori pentru rolurile principale Onur Tuna , a scos ultimul său album intitulat „ Dalgîn” .

„ Muzica pentru mine nu a fost niciodată o obligație și nu ar trebui sa fie. Ar trebui sa fiu liber sa creez muzica pe care mi-o doresc și acum așa sunt. „
Parcă va hipnotizează când stă în fața dumneavoastră cu ochii lui albaștri ca marea.

Când vorbește cu vocea lui molcomă, îți dă încredere. Nu îl atrag faima și notorietatea. „ Mă simt mai fericit când sunt mai departe de faimă”, spune. Îmi răspunde la întrebări în timp ce soarbe din ceaiul rece.


R: Acesta este al treilea album scos…puteți spune despre dvs : acum sunt un „cântăreț”?


Onur Tuna: Nu, nu mă autointitulez cântăreț.


R: De ce?


Onur Tuna: Spunând asta aș duce lucrurile într-un mediu comercial.


R: Care ar fi pierderea?


Onur Tuna: Pe termen lung acest lucru ar putea ucide idealismul. Atunci s-ar putea să ajungi sa profesezi și atunci când nu îți mai face plăcere să faci acest lucru. O obligație… Muzica pentru mine nu a fost niciodată o obligație și nu ar trebui sa fie. Ar trebui sa fiu liber sa creez muzica pe care mi-o doresc și acum așa sunt. „


R: Nu aveti nicio așteptare materială din treaba aceasta?


Onur Tuna: Nu, nu am nicio așteptare materială. Nu colaborez cu nicio casă de producție. Nu am sponsor. Fac totul singur, singur produc și tot singur și lansez. Faptul acesta este cel mai valoros pentru mine.
Înnebunesc într-un mediu sigur.


R: Ce vă face mai multă plăcere, actoria sau cântatul?

Onur Tuna: De fapt cu toții suntem puțin nebuni. Avem miliarde de funcții care rezultă din doar cinci simțuri. Ne schimbăm de pe o zi pe cealaltă. Câteodată încercăm să ne încadrăm într-un tipar. Toate aceste sunt niște traume locale. Au legătură cu vârsta, familia, și geografia noastră. Actoria îmi permite sa înnebunesc într-un mediu sigur.


R: Să dezvoltăm puțin


Onur Tuna: Spre exemplu transmisiunea in direct mă stresează. Dar nu mă deranjează de loc sa fiu sub luminile platoului de filmare, din contră iubesc acest lucru. De aceea găsesc actoria mult mai atractivă.


R: Ați spus că toți suntem nebuni. Care va sunt nebuniile?


Onur Tuna: Îmi zboară gândul din creangă in creangă, dacă ceva mă pune pe gânduri, cobor la rădăcina problemelor și nu mă las până nu epuizez acel subiect în sinea mea. De aceea nu prea trec la acțiune. Dacă era după mine toate aceste melodii rămâneau acasă. Prietenii mi-au dat curaj, spunandu-mi „ publică-le” de ani de zile.


R: De ce?


Onur Tuna: Iubesc foarte mult sa produc și să îmi scriu sentimentele, dar să expui publicului ceea ce ai făcut este un lucru care pune omul într-o situație grea. Primul meu album pentru mine a fost motivul unei mari anxietăți, spre exemplu. Simt cum cresc.


R: Cum s-a născut albumul „ Dalgin- Îngândurat” , format din patru melodii?


Onur Tuna: Am un studio de înregistrări pe care il folosesc pe post de atelier. Melodiile le compun cu chitară și pianul, mai apoi mă întâlnesc cu prietenii mei muzicieni și lucrăm la ele. Din ultimul album, aveam deja melodiile ,,Dalgin” și ,,Susar”- Va tacea. Melodiile Kendine Don- Întoarce-te la tine și Zaman- Timpul, le-am compus în carantină.


R: În carantină va-ți întors la dumneavoastră?


Onur Tuna: Chiar dacă nu m-am întors sută la sută, simt că am crescut. Când eram tânăr, eram mai emoțional și mai iute. Acum am reacții mai liniștite. Pot să las unele lucruri în urmă și să privesc spre viitor. Eu cred că aceste lucruri au legătură cu respectul de sine.
Cum mă trezesc lucrez la dicție.


R: Cum va afectează viața faptul că sunteți atât de arătos?


Onur Tuna: Bineînțeles că există momente in care mă uit în oglindă și mă simt bine. Dar nu sunt un om care mă simt perfect întotdeauna.


R: Când arăți bine trebuie sa lucrezi mai mult că să demonstrezi că ești bun?


Onur Tuna: Există o mentalitate gen: „ este pe ecran pentru că este un bărbat frumos”. Actoria se bazează pe temperament. Este ceva care trăiește în tine și se dezvoltă doar atunci când urmărești exemplele potrivite și muncești cu adevărat . Eu iubesc munca, atunci când mă trezesc mai întâi îmi spun replicile, îmi lucrez dicția și cânt la instrumente , mai apoi ies din casă.


R: Persoana cu care aveți o relație când se trezește cu un bărbat care spune replici dimineață la prima oră?

Onur Tuna: Dacă va intra o persoană în viața mea , ar trebui să respecte acest lucru. Poate că vom spune replicile împreună, poate le va memora și ea.


R: Vor incepe in curând filmările pentru filmul in care veți împărți rolul principal cu Hazal Kaya.


Onur Tuna: Da, este un proiect scris foarte bine, este o proiecție a romanului „ Benden ne olur-Ce va fi cu mine” scris de către Asli Kizmaz. Este foarte important că lucrez cu Hazal. Faptul că lucrez cu o persoana în al cărui talent cred, mă face să mă simt bine. Se naște o energie puternică. Este foarte important sa joc cu Hazal.


R: Aveți o înălțime de 1,96 m iar Hazal este o femeie minionă. Când a apărut știrea despre film , imediat diferența de înălțime a fost subiect de discuție pe rețelele de socializare.


Onur Tuna: A fost o diferență de înălțime și între mine și Sevda Erginci, cu care am jucat în „Yasak Elma”, dar oamenii au crezut în ceea ce am creat. Cel mai important este să nu îți ieși din rol și să lucrezi până ce ajungi la performanța dorită. Celelalte probleme oricum sunt tehnice. Când eu și Hazal ne vom întâlni energiile sunt sigur că oamenii vor crede în noi.
Nu am găsit pe nimeni care să aprindă lumina din mine.


R: Versurile acestei melodii sunt scrise de dvs. Dragostea vă face să scrieți aceste cuvinte?


Onur Tuna: Dragostea este un sentiment frumos. Îl iubesc… bineînțeles că mă face să scriu.


R: In momentul acesta sunteți îndrăgostit?


Onur Tuna : Nu există momentan dragoste în viața mea. Pentru că eu cunosc acest sentiment, pot să am aceste emoții și pasiune cu care sa îmi compun melodiile.


R: De câte ori vorbim sunteți singur, de ce?


Onur Tuna: Cred că nu m-a găsit încă energia potrivită, nu m-am întâlnit cu acea lumină sau că încă nu am întâlnit persoană potrivită, cea care sa îmi poată aprinde lumina interioară…sau eu inca nu am epuizat acea lumină.


R: Sunt confuz..

Onur Tuna: Atunci va spun că poate că încă nu am adunat acea lumină interioara cu care sa radiez in jur și pe care sa o pot ține aprinsă pentru toată viața. În acest timp bineînțeles că în viața mea intra unele persoane iar pentru ele am un respect nemărginit.
Îmi amintesc cum dormeam pe genunchii unei mătuși care făcea „ gozleme”( lipie umpluta cu carne sau brânză) .


R: Pe ecran ați avut și roluri de oameni egositi și răi. Cât din aceste roluri sunteți dumneavoastră?


Onur Tuna: De la oamenii din jurul meu nu aud astfel de lucruri. Pentru că nu prea mă văd cu alți oameni, nu știu.


R: Aveți 35 de ani, sunteți faimos și arătos. De ce trăiți așa retras când va-ți putea bucura de toate acestea?


Onur Tuna: Nu sunt retras. Am doar prieteni foarte apropiați. Actrița și prietena mea Hayal Koseoglu , a spus despre mine : „ Nu am mai văzut pe nimeni care habar nu are cat este de faimos” . Mi-a plăcut foarte mult! Îmi amintesc cum dormeam pe genunchii unei mătuși care făcea „ gozleme”( lipie umpluta cu carne sau brânză), cum am vândut toată marfa unui vânzător ambulant de brelocuri , vânzătorul avea un handicap. Acestea nu sunt lucruri care ar trebui spuse dar daca vă simțiți faimoși chiar daca nu vă transformați tot vă schimbați. De aceea, cu cât stau mai departe de faimă cu atât mă simt mai bine.


R: Adică nu va bucurați de faimă…

Onur Tuna: Câteodată vin după platoul de filmări iar la mine acasă este unul dintre prieteni. Îi spun: „ pune și tu acest film să-l vizionam” iar el dacă se uită la un meci îmi poate răspunde: „ nu-l pun!” , iar eu mă bucur. Mă contrazice iar eu mă simt bine. Eu am ales sa fie așa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.