Moartea iubitului, actoria şi campanii umanitare

Pentru astăzi la rubrica ,,Curiozități” voi scrie câteva rânduri despre frumoasa actriță Beren Saat.

Puțini știu că viața frumoasei actrițe Beren Saat se împarte în două perioade. Născută în 1984 dintr-o familie de sportivi Beren și-a găsit marea iubire in liceu. În timpul facultății , iubitul ei ( Efe Gurel) a realizat că Beren nu este prea fericită cu alegerea făcută, așa că a împins-o pe aceasta să se înscrie la un concurs unde se căutau noi talente pentru teatru și televiziune, unde a luat locul doi.
Foarte curând însă, Beren își pierde iubitul și cel mai bun prieten într-un accident de mașină. Când l-a văzut însă pentru ultima oară la morgă, ea a spus: ,,Acum incepe noua ta viață!” Și așa a fost.
La doar patru luni după pierderea lui Efe, Beren a primit primul sau rol secundar într-un serial de televiziune. De acolo până la succesul colosal avut în roluri ca: Bihter- Ask-i Memnun, sau Fatmagul nu a durat foarte mult. A fost pur și simplu identificată cu rolul lui Bihter din serialul Ask-i Memnun , încât atunci când Bihter și-a pierdut viața în serial, fanii au organizat până și o falsă înmormântare.
Succesul ei continuă însă și acum cu seriale precum „Razbunarea” sau „The Gift” care rulează in prezent pe platforma Netflix.
Beren are însă și o latura umană foarte dezvoltată , ea luând parte la mai multe campanii umanitare, cu diverse scopuri: copiii bolnavi de leucemie, femeile maltratate, educația fetelor cu vârstele cuprinse intre 18-24 de ani sau filmând un videoclip unde le explica femeilor din Afganistan despre drepturile lor de a putea avea parte de nașteri sănătoase și gratuite.

Știați că și după căsătoria cu Kenan Dogulu, Beren mai poartă încă la gat colierul de la fostul său iubit, Efe?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.