Francesca Cipriani și Can Yaman

Îndrăgitul actor Can Yaman este din nou în gura presei, dar de data asta mai mult în presa italiană.

Francesca Cipriani, asistentă tv de origini italiene, a făcut niște declarații despre Can Yaman într-un interviu telefonic acordat postului de radio RTL 102.5.

Francesca Cipriani a spus că s-a îndrăgostit de actorul turc Can Yaman.

În ultimele ore, declarațiile lansate de Francesca Cipriani pe toate rețelele de socializare, vorbesc despre o presupusă simpatie între ea și actorul turc Can Yaman, actor pe care l-a întâlnit în urmă cu cinci luni în culisele emisiunii ,, Live Non è la D’Urso” din 22 februarie 2020.

Iată ce a spus Francesca Cipriani:

,,Dragostea?” Îmi place Can Yaman, este foarte frumos chiar și în realitate, este foarte înalt, ne-am întâlnit în culisele emisiunii ,,Live Non è la D’urso”, am vorbit, ne-am cunoscut, am petrecut o oră vorbind. Rămăsesem că trebuia să ne revedem, dar carantina a stricat totul. Totul a rămas suspendat. Va trebui să învăț rețeta chiftelelor turcești. Trebuie să-i cer lui Cristiano Malgioglio (artist italian gay ce a declarat că îi place Can Yaman), să meargem cât mai curând la Istanbul la iubirile noastre. Can Yaman m-a fulgerat cu o privire. Îi scriu dar nu-mi răspunde. În fiecare zi plâng pentru el. Am ghinion în dragoste. Can Yaman mă căuta cu privirea, iar eu l-am invitat la cină. El mi-a răspun ,,Ok”, după care nu mai am vești de la el”.

Andrea Carpinteri, prieten bun cu Can Yaman, a făcut lumină în această ,,poveste” și a declarat următoarele:

,,Când am citit primele declarații ale domnișoarei Francesca Cipriani, trebuie să recunosc că am râs pentru că a spus că plânge în fiecare zi pentru Can. Până aici, totul bine, pentru că toată lumea este liberă să își exprime sentimentele așa cum consideră de cuviință. Când am citit alte afirmații, total false, cum ar fi: „Am discutat timp de o oră și el a spus că ne vom întâlni din nou” sau „El m-a căutat cub privirea” sugerând că mai este ceva, acolo m-am înfuriat. Aceste declarații care au făcut încojurul web-ului au ajuns până în Turcia și mi-a părut foarte rău. Can este actor, profesionist și nu merită această bârfă ieftină.

În tot acel weekend eu am stat cu Can la Milano și, de asemenea, am fost cu el și în cabina de probă a emisiunii ,,Live Non è la D’Urso” dar și cu agentul său.

Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat este foarte simplu: domnișoara Francesca Cipriani stătea în fața ușii cabinei și a rugat să facă o fotografie cu Can care foarte politicos a spus „Da”. Făcând fotografia, a spus: „Mulțumesc. La revedere”. Niciunul dintre noi nu a mai văzut-o pe Francesca Cipriani. Toate acestea arată că ea nu vorbește despre niciunul dintre noi. Cred că a fost o mișcarea de a-și face publicitate, folosindu-se de un selfie făcut ca un simplu fan.”

Aceste declarații ale Francescăi Cipriani au ajuns și în Turcia. Momentan, Can Yaman nu a vorbit despre această ,,poveste” în care a fost menționat. Cert este că italianca Francesca Cipriani s-a îndrăgostit lulea de actorul turc Can Yaman.

În prezent, în Italia se difuzează serialul de succes ,Erkenci Kuș”, ce este lider de audiență.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.