Serialul turcesc ,,ÇATI KATI AȘK” debutează în această seară la Kanal D, Turcia

În această seară, începând cu ora 20:00, în Turcia, pe postul de televiziune Kanal D, debutează serialul ,,Çatı Katı Așk”(Dragostea din mansardă).

Serialul îi are ca protagoști pe Furkan Andiç, Ezgi Șenler, Yiğit Kırazcı și Nilay Deniz.

Rezumat primul episod:

Familia Yılmaz se luptă cu o situație de criză financiară, și cum aceasta continuă să se agraveze, se hotărăsc ca înainte ca lucrurile să scape de sub control să închirieze apartamentul de la mansardă, dar au două condiții: nu închiriază unei persoane single sau sau unui student.

Ateș vrea să înceapă o viață nouă, iar Yasemin vrea să-și ajute familia, așa că ajung la la familia Yılmaz în același timp pentru închirierea mansardei.

Amândoi își manifestă interesul pentru apartament dar, din cauza condințiilor impuse de familia Yılmaz, nici unul din doi nu este potrivit pentru închiriere.

Deși prima lor încercare a eșuat, amândoi sunt hotărâți să nu le scape singurul apartament din Istanbul pe care și-l pot permite. Așadar, cei doi, vin cu o idee și din moment ce nu pot închiria apartamentul din cauza condițiilor impuse, își vor schimba statutul pentru a se potri regulilor.

Dupa formarea acestui parteneriat, familia Yılmaz este alături de cei doi, iar Ateș si Yasemin, vor porni într-o aventură care le va schimba viața.

Personaje:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.