Hazal Kaya se întoarce pe platoul de filmare cu un nou proiect

Acum câteva săptămâni scriam că frumoasa Hazal Kaya va avea un proiect nou.

Astăzi a devenit oficial. Actrița se va întoarce pe platoul de filmare , fiind protagonistă în filmul artistic ,,Benden Ne Olur”, ce va fi o adaptare după cartea lui Aslı Kızmaz.

Acum ceva timp, Hazal Kaya a fost supărată că a ratat rolul, dar astăzi a fost încântată de o surpriză din partea Medyapım, una dintre cele mai importante companii din acest sector cu proiectele sale de televiziune și film, care începe un nou proiect. Conform anunțului făcut pe conturile oficiale de socializare ale Medyapım, cartea „Benden Ne Olur” a lui Aslı Kızmaz va fi un film.

Numele actriței care va juca rolul principal în film este Hazal Kaya … În declarația făcută, filmul este așteptat să fie pus în scenă în viitorul apropiat. După ce a apărut această veste, Hazal Kaya a împărtășit și pe Instagram o fotografie urmată de un mesaj.

Celebra actriță şi-a dorit să interpreteze personanul Sertab. Cu toate acestea, o altă persoană ar fi trebuit să aibă rolul deoarece Hazal a rămas însărcinată.

 Acum rolul principal este a lui Hazal Kaya.

Acrița a postat pe Instagram fotografia cu Aslı Kızmaz, autoarea cărții, exprimându-şi fericirea.

Hazal Kaya a scris:

,,Cele două femei pe care le vedeţi în fotografie au înnebunit luni întregi pentru a împărtăși această fotografie și a face următoarea declarație. Spuneam că voi Sertab de când Asli a spus „citește cartea”. Am rămas însărcinată, filmul a întârziat să apară, în timp ce altcineva a trebuia să joace.  Ochii mei rămân, înțelegători cu mine. Oricum, Sertab este prietena mea. Voi juca. Nu știm cum să sărbătorim acum.  ,,Bende Ne Olur”(Ce mi se întâmplă), în curând pe platoul de filmare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.