,,Yemin” va face aceeaşi greşeală ca ,,Adını Sen Koy”?

Mare incertitudine înainte de al treilea sezon al serialului ,,Yemin”.

Serialul ,,Yemin” ce a fost difuzat pe postul de televiziune turcesc Kanal 7, a finalizat al doilea sezon la începutul lunii mai. 

Finalul de sezon al serialului a fost difuzat , iar echipa a plecat în vacanță.  Inițial, serialul a fost planificat să-și ia rămas bun de la public pe 19 iunie. Producătorul  avea la cunoştință tocmai din luna ianuarie că Özge Yağız va părăsi serialul.

Din cauza pandemiei cu noul coronavirus au fost întrerupte toate planurile.

Pregătirile continuă pentru cel de-al treilea sezon al serialului. Cu toate acestea, incertitudinile prevalează asupra personajului lui Reyhan. Dacă serialul s-ar încheia așa cum era planificat, situația pentru Özge Yağız, care a transmis producătorului din ianuarie că nu va continua cu personajul lui Reyhan în cel de-al treilea sezon, ar fi mai înțeleasă.

Cu toate acestea, serialul s-a încheiat mai devreme, personajul lui Reyhan nu a murit așa cum era de așteptat … Având în vedere că Reyhan nu a murit și Özge Yağız a părăsit serialul, ce fel de ecuație va fi stabilită în cel de-al treilea sezon?

Dacă Reyhan ar fi murit în finala sezonului 2, atunci sezonul 3 ar putea intra mai încrezător în serialul ,,Yemin” cu un cadru complet diferit și noi personaje de adăugat.

Deoarece personajul Reyhan nu a murit, în noul sezon, a fost consolidată posibilitatea unei alte actrițe care va interpreta acest personaj. Cu toate acestea, în acest caz, va fi o problemă pentru fanii serialului să se adapteze unui nou nume după Özge Yağız, care a fost prezentă timp de două sezoane.

O situație similară s-a produs în serialul ,,Adını Sen Koy” (Nume pus de tine), atunci când Hazal Subașı și Erkan Meriç au părăsit producția. În urma celor două nume noi care au interpretat aceleași personaje a fost un rezultat dezamăgitor.

Telespectatorii nu s-au putut acomoda cu noua versiune ,,Adını Sen Koy” după care la scurt timp serialul a fost nevoit să facă finalul.

Având în vedere că personajul lui Reyhan ar putea avea o continuitate în serialul ,,Yemin” se pare că șansele unei reacții dezamăgitoare din partea publicului sunt foarte mari.

Rămâne de văzut dacă greșeala făcută în serialul ,,Adını Sen Koy” va fi o lecție pentru serialul ,,Yemin”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.