Îți place serialul Așk101? Uite ce personaje din desene animate au cei cinci năstrușnici

Dacă ai fi un personaj din desene animate care ar fi acela?

Cei din echipa serialului de succes ,,Aşk101″( Love 101) au atribuit personaje din desene animate grupului celor cinci poznaşi.

Acest articol va fi înțeles numai de cine a văzut serialul.

Iată comparațiile:

●Sinan (Mert Yazıcıoğlu) Vs Cédric.

Protagonistul serialului animat este Cédric, este un băiat de opt ani. Este gânditor și jucăuș, uneori chiar egoist și încăpățânat. Este îndrăgostit de prietena sa Chen, pentru care simte o dragoste atât de mare încât să fie invidios pe orice copil care îi vorbește. Pentru a o cuceri, folosește ajutorul celui mai bun prieten al său Christian, precum și sfaturile bunicului său Pepè. Locuiește cu părinții și bunicul său.

●İşık (İpek Filiz Yazıcı) Vs Tweety

Chiar dacă Pasărea Tweety este un canar drăguț, cu o înfățișare inocentă, ochii săi mari și penele galbene ascund inima unui supraviețuitor șiret. Trăind fericit în cușca sa, Tweety se ține la distanță de ghearele de vânător ale pisicii Silverster, reușind întotdeauna să-l bage pe acesta la apă, ori de câte ori îi dă târcoale. Acesta este foarte știut pentru sintagma sa: Cred că am văzut o pisică.

●Osman (Selahattin Paşalı) Vs Bugs Bunny

Bugs Bunny, cel mai celebru iepure din lume este un tip foarte calm și pașnic, nimic nu-l deranjează și evită dificultățile cu un aer britanic. Poate izbucni un război, lumea s-ar putea prăbuși, dar Bugs nu renunță să roadă un morcov la umbra unui copac. În ciuda faptului că este foarte inteligent, nu îi place să muncească. Oricât de drăguț este, Bugs Bunny este și un trișor. Expresia lui tipică, care de-a lungul anilor s-a transformat într-o adevărată frază, este : „Ce se întâmplă, prietene? Întodeauna bucurându-se de înfrângerea adversarului său.

●Eda (Alina Boz) Vs Sailor Moon

Usagi Tsukino sau Sailor Moon. Numele său înseamnă Iepurele Lunii. Hobbyurile sale sunt jocurile video și cumpărăturile. Îi plac foarte mult înghețata și prăjiturile și urăște morcovii. Materia favorită de la școală este economia și nu suportă matematica. Visează să fie o mireasă frumoasă. Usagi se caracterizează mai mult prin sentimentele sale de iubire și dorința de a aduce lumii pacea. Ea este Sailor Moon și Prințesa Serenity din Imperiul Mileniului de Argint de pe Lună.

●Kerem (Kübilay Aka) Vs Yosemit Sam

Yosemit Sam din Bugs Bunny. Cu temperamentul său irascibil, statura scurtă (el trebuie să folosească o scară pentru a ajunge pe cal) și ochii înverșunați. Yosemite Sam este un demn adversar al lui Bugs Bunny. Până atunci, singurul antagonist al iepurelui era Taddeo, un bărbat atât de calm și prost încât a căzut în înșelăciunea lui Bugs și s-a speriat. Pe de altă parte, Sam era extrem de violent și beligerant, nu era un pui ca Taddeo.

Eu am văzut serialul Aşk 101 (Love 101) şi consider genială această comparație. 😂😂😂

Voi ce părere aveți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.