Can Yaman a făcut anunțul!

Îndrăgitul actor Can Yaman se întoarce pe micul ecran cu noul serial ,,Bay Yanlış”, unde este protagonist alături de Özge Gürel. Filmările sunt programate pe 28 mai, iar debutul serialului în luna iunie.

Fanii, au aştepat mult anunțul ,,oficial” din partea actorului referitor la întoarcerea sa la filmări într-un nou proiect

Şi iată că a venit!

Prin intermediul rețelei de socializare Instagram, Can Yaman a anunțat întoarcerea sa pe platoul de filmare cu un ,,TBT”, alegând un clip din emisiunea Barbarei D’Urso, din luna februarie, pe când a fost invitat în Italia.

TBT sau Throwback Thursday, este o tendință populară pe internet folosită printre platformele de social media precum Instagram, Twitter și Facebook. Utilizatorii vor posta adesea imagini nostalgice din trecutul lor însoțit de hashtag-ul #TBT.

Iată anunțul şi clipul publicat.

L-am tradus special pentru voi. (Clipul)

,, Se pare că, încet-încet, în sfârșit, revenim la normal, sau cel puțin aşa pare. Putem spune că lucrurile se schimbă în bine și aici, prin urmare, în ceea ce privește filmările noului meu serial, sperăm să le începem la sfârșitul lunii mai. Sunt foarte încântat că încep noile aventuri și abia aștept să fiu din nou împreună cu toți cei care iubesc munca mea . Vă pup!

View this post on Instagram

🇮🇹• Piano piano sembra che finalmente si torni alla normalità, almeno un pò.. Si puó dire che anche da noi le cose cambiano in meglio e quindi per quanto riguardano le riprese della mia nuova serie, si spera di incominciarle a fine maggio.. Sono molto emozionato che inizino le nuove avventure e non vedo l’ora di riunirmi di nuovo nel futuro insieme a tutti coloro che sono ammiratori dei miei lavori. Un baccio 🇪🇸• Poco a poco parece que finalmente se vuelve a la normalidad, al menos un poquito… Se puede decir que para nosotros también las cosas cambian para mejor, y por eso en cuanto al rodaje de mi nueva serie, se espera que empiece a finales de mayo. Estoy muy emocionado de que comienzan nuevas aventuras y no puedo esperar para volver a reunirme otra vez en el futuro junto con todos los que son admiradores de mis obras. Un beso

A post shared by Can Yaman (@canyaman) on

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.