Cum a devenit Can Yaman mai popular decât Demet Özdemir?

Cum a devenit Can Yaman  mai popular decât Demet Özdemir?

Datorită serialului ,,Erkenci Kuș”, atât Can Yaman cât și Demet Özdemir au avut o oportunitate de aur pentru cariera lor.  Au devenit două nume celebre ale graniței de popularitate a Turciei.

Cu toate acestea, se pare că  serialul Erkenci Kuș funcționat cel mai bine pentru Can Yaman. Actorul a devenit cunoscut în diferite țări ale lumii datorită acestei producții, este iubit și numărul de fani a crescut exponențial.

În timpul vizitelor sale în țări precum Grecia, Italia, Spania și Franța, fanii străini au fost întotdeauna după el. Era o situație nouă pentru Turcia și, de asemenea, unii oameni care nu sunt adevărați, credea că este ficțiune.

Cu toate acestea, toate constatările arată că actorul  Can Yaman a câștigat o mare popularitate în țările străine. Demet Özdemir este, de asemenea, foarte populară, binecunoscută, dar nu poate ieși în evidență la fel de mult ca Can Yaman.

Izzet Pinto, proprietarul Agenției Globale de vânzări , unul dintre numele care vând seriale TV turcești în străinătate, a explicat de ce Can Yaman a primit un interes mai mare decât Demet Özdemir.

Vorbind cu Oya Doğan pe site-ul Dizidoktoru, Izzet Pinto afirmă că această problemă provine din interesul pentru actorii de sex  masculin.

Pinto a spus:

„Demet a strălucit și ea în această producţie. Dar Can a mers cu un pas mai departe. De exemplu, am făcut o invitație cu Can Yaman la Cannes anul trecut. Nu am văzut atâta atenție în viața mea.Oameni din Italia, Spania, Grecia și multe alte țări s-au urcat în avion pentru a-l vedea Can Yaman și au ajuns la Cannes. Au așteptat în fața hotelului până dimineața cu pancarte în mână. A fost nevoie de intervenţia poliţiei. Nu am văzut nimic de genul acesta de 10 ani.Însă înapoi la problemă, fetele tinere și femeile de vârstă mijlocie sunt fanele acestui serial. Și sunt, de asemenea, mai interesați de actori. Actorii de sex masculin au mai mulți fani în lume decât actorii de sex feminin.Telespectatorilor le-a plăcut atât tipul Can, cât și personajul Can și armonia din serial. În plus, căldura lui Can a fost remarcabilă. Face constant fotografii cu fanii săi, acționează aproape de ei, vorbește cu jurnaliștii. Scrie tweeturi în engleză, italienă, spaniolă. Această atitudine realizabilă a fanilor i-a plăcut.”

Izzet Pinto a mai spus că serialul Erkenci Kuș, este o producție miraculoasă.

„Erkenci Kuș a avut succes în fiecare țară în care a fost publicată. Este ca un produs miraculos pretutindeni, din Balcani până în Europa …. Armonia actorilor, conținutul vesel, lumina. Atrage atenția cu locațiile, scenariul și regimul său.”

Un comentariu

  1. Can s-a remarcat,dar nu a fost singur .Partenera lui Demet a jucat exceptional si l-a secondat perfect .Si Can a recunoscut ca a avut o partenera de exceptie si ca ar dori sa mai aiba proiecte cu ea.Normal ca, Can Yaman are multi fani ,mai precis fane pentru ca majoritatea (98 % mai adevarat )sunt femei .Un alt lucru este PR. lui care l-a plimbat peste tot .Scenariul foarte bine scris ,imbinand probleme de viata cu sentimente delicate de dragoste ,cu situatii comice a facut deliciul publicului .FELICITARI ! pentru toti actorii care au cobtribuit la aceasta realizare si celorlalti contribuabili .Mai asteptam si alte povesti frumoase .

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.