Când vei gusta iubirea adevărată, nu vei mai fi în disperare

Mert Yazıcıoğlu,  care a întâlnit recent   publicul cu personajul  Sinan în serialul ,,Așk 101″/ ,,Love 101″, devenit un succes la nivel internaţional, a explicat cât de important este să visezi, dând un exemplu din propria sa viață.

Exprimând că omenirea a visat încă de la crearea sa, Mert Yazıcıoğlu a spus că umanitatea a ajuns în zilele noastre ca urmare a visării.

Vorbind cu revista „Based Istanbul”, Mert  i-a sfătuit pe tineri să viseze și să lupte pentru realizare.

Celebrul actor a spus: „Visul există în crearea omenirii”.

Iată  reportajul cu un scurt interviu acordat de Mert pentru ,,Based Istanbul”:

Noua producție Netflix, Love 101, dezvăluie toate temerile noastre din  liceu. Cât de aproape suntem de visurile noastre? Sau merită să-ți faci planuri atât de mari despre viață când te gândești la aceste zile pandemice? Sunt prea multe întrebări de pus. Dar cel mai mare semn de întrebare ar trebui să fie acesta; putem fi din nou atât de nechibzuiţi și fericiți? Cu alte cuvinte, anii de liceu au fost epoca de aur a vieții noastre, dar nu am putut observa. În timp ce urmăream ,,Love 101″, am pus mult sub semnul întrebării viața, dar de fiecare dată am zâmbit larg. În timp ce urmărim  serialul, îi cerem lui Mert răspunsuri la toate întrebările implementate în mintea noastră, chiar dacă ne confruntăm cu temerile noastre, cu atitudinea lui care știe ce vrea de la viață, ne permite să găsim adevărul. Sper să-ți găsești propriul adevăr, alături de noi, Mert!

Când o persoană se teme să iubească?

Mert Yazıcıoğlu: Când a fost rănită de oamenii pe care i-a iubit și apreciat. Ori de câte ori îi place cineva, ori de câte ori este legat de cineva, simte că îi va face rău. Atunci vine cineva și îl învață să iubească din nou. Dintr-o dată viziunea ta despre viață se schimbă. Când vei gusta iubirea adevărată, nu vei mai fi în disperare. Să nu pierdem speranța!

Oricât de greu ar fi, uneori este posibil să fii nevoit să strici tot ceea ce ai clădit, pentru a face mai bine.


Se spune  că este mai ușor de făcut decât de stricat,  ce crezi? Poți proteja ceea ce faci cu puterea ta?

Mert Yazıcıoğlu: Este întotdeauna mai ușor de stricat. Orice s-ar întâmpla, o idee de moment poate schimba o idee pe care o ai de ani buni. Dar nu trebuie să uităm că, oricât de greu ar fi, este posibil să fie nevoit uneori să strici ceea ce ai făcut pentru a face lucruri mai bune.

Cum descrii persoana potrivită?

Mert Yazıcıoğlu: Nu există niciun fel de adevăr absolut. Este variabila potrivită. Timpul, locul, locația, persoana, moralitatea etc. întotdeauna își creează propriile adevăruri. Întâlnim doar un numitor comun și îl acceptăm corect.


Crezi în visuri și în lupta pentru ele?

Mert Yazıcıoğlu: Visul există în crearea omenirii. Motivul pentru care am început cu descoperirea focului și am atins poziția noastră actuală este imaginația ființelor umane. Nu aș fi răspuns astăzi la un interviu dacă nu aș fi visat la asta. Totul începe cu un vis și devine realitate ca urmare a luptelor pe care le faci fără să fii rănit, indiferent ce îți aduce viața. Spun asta; da, voi visa și voi continua să lupt pentru visele mele.

Cum ai descrie dragostea?

Mert Yazıcıoğlu: Dragostea este, de asemenea, cea mai rea dintre slăbiciuni. Îți pierzi stima de sine.

Mert Yazıcıoğlu are o relaţie de dragoste cu actriţa Afra Saraçoğlu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.