Serialul ,,Alef” debutează în această seară

Serialul poliţist ,,Alef”ce îi are pe Kenan İmirzalioğluAhmet Mümtaz Taylan și Melisa Sözen în rolurile principale, debutează în această seară în Turcia, începând cu ora 21:30, la televiunea digitală Blu Tv.

Pe fotoliul de regizor este Emin Alper. O producție semnată May Production, ce are subiecte interesante și diferite, şi va atrage atenția cu o distribuție de succes. Platforma digitală BluTV semnează pentru opt episoade cu serialului Alef.

Kenan imirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen și regizorul premiat Emin Alper fac parte din distribuția serialului Alef, iar subiectul se învârte în jurul a doi detectivi după descoperirea unui corp în Bosfor, unde încearcă să rezolve misterul poveștii. Tânărul și ambițiosul detectiv Kemal (Kenan Imirzalioğlu) și partenerul său experimentat Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) vor urmări o serie misterioasă de cazuri de omor la Istanbul. Yașar (Melisa Sözen), rector la o universitate, se va alătura și ea acestei perechi, care este complet opusă una cu cealaltă, cu viața personală și cu abordarea lor la evenimente. Echipa va dezvălui un mister care a fost ascuns timp de secole, cu fiecare dovadă pe care o găsesc încercând să rezolve crimele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.