Serhan Şahin este noul regizor al serialului ,,Zümrüdüanka”

După cum scriam într-un articol anterior, regizorul Cemal Șan își anunță retragerea din serialul ,,Zümrüdüanka” odată cu episodul opt.

Serhan Șahin este noul regizor şi va începe aventura din episodul nouă.

Pentru Serhan Şahin, în calitate de regizor, serialul ,,Zümrüdüanka” , va fi al treilea său serial după „Tutsak și ,,Birlitre Gözyașı”.

Cine este Serhan Șahin?


Serhan Șahin , absolvent al Facultății de Comunicare a Universității Ankara , s-a născut în 1979 în Hakkari , Yüksekova.

Prima lucrare a regizorului este „ 1 Ocak” (1 ianuarie) ”, scurtmetrajul pe care l-a făcut pentru a participa la cea de-a 23-a competiție națională de scurtmetraje și documentare IFSAK . Reegizorul nu a primit premiu de aici, dar reușit să atragă atenția.

Deşi regizorul s -a întors cu mâna goală şi din cea de-a 24-a competiție națională de scurtmetraje și documentare IFSAK , la care a participat în anul următor în 2002, cel de – al 14-lea festival internațional de film Ankara, categoria națională de amatori de documentare , a reușit să transmită un mesaj universal cu un limbaj de cinematograf simplu. A câștigat premiul al doilea cu multiplicitatea sa.

Una dintre cele mai importante lucrări ale regizorului este asistenta regizorului din filmul „ Küf ”, care a fost premiat în 2013 la Festivalul de Film de la Veneția . Tranziția regizorului în televiziune a fost în 2017 cu regia sa în serialul ,,Tutsak” , mai apoi serialul ,, Birlitre Gözyaşı”.

Sursa: Tv100/Birsen Altunaş

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.