Serialul GEL DESE AŞK debutează în această seară

Serialul ,,Gel Dese Aşk”/Vino şi spune dragoste, va debuta în această seară pe postul de televiziune turcesc Atv, începând cu ora 20:00 (19:00 ora României).

Actorul Erkan Petekkaya se întoarce pe micile ecrane. Alături de el, în distribuție găsim actori precum İlayda Çevik, Şebnem Bozoklu, Öuykü Gürman, Ertan Saban şi Uğur Çavuşoğlu.

Serialul „Gel Dese Aşk” va aduce pe micile ecrane povestea a trei familii, filmările se desfăşoară la Istanbul.

Osman Sınav (regizor ,,Sen Anlat Karadeniz) este producătorul acestui nou serial, iar pe fotoliul de regizor este Murat Onbul (regizor Vuslat).

İlayda Çevik, Öykü Gürman şi Uğur Çavuşoğlu au făcut parte din distribuția serialului ,,Sen Anlat Karadeniz” /Spune-mi tu Marea Neagră.

Informații din primul episod

Murat (Erkan Petekkaya) ş i Yasemin (Şebnem Bozoklu), un cuplul ce a trecut de-a 20-a aniversare, şi ei, sunt acel cuplul pe care ceilalți îl numesc ,,cuplul perfect”. Au doi copii, mai exact două fete, Derin (19 ani) şi Ece (5 ani). Totuşi, această imagine pe care cei din afară o văd ca perfectă, are o umbră secretaă care le va ditruge încet- încet relația.

De la naşterea fiicei celei mai mici, Ece, ei nu s-au mai atins unul pe celalalt, şi nici nu au mai fost împreună, adică nu au mai avut relații sexuale. Dragostea s-a mutat din casa lor cu mult timp în urmă. Teatrul pe care acestia îl joacă ca fiind cuplul fericit, este de fapt de domeniul trecutului.

Yasemin lucrează din greu şi pentru că îi place, dar şi pentru că este emoționată de apropiata aniversare a lui Murat. Cât despre Murat, el se gândeşte doar la muncă. Rutina nefericită în care continuă să traiască, va fi distrusă de o fată pe nume Bahar, pe care ei nici nu o cunosc încă.

Bahar (İlayda Çevik) a fost crescută de mama sa şi nu şi-a întâlnit niciodată tatăl. Atunci când află că tatăl său este Barlas, care este partenerul de afaceri al lui Murat, ea merge la birou să-l confrunte. În momentul în care este dată afară din companie de catre Barlas, ea îl întâlneşte pe Murat.

Murat este copleşit de această fată nebună. Dragostea îl cheamă pe Murat, şi îi spune ”Vino!”.

Murat este atras pentru un timp de adierile dragostei, chiar dacă ştie că ceea ce face este greşit, dar înainte să treacă prea mult timp, el îşi dă seama că trebuie să se oprească. Este totuşi un bărbat căsătorit! El trebuie să stea departe de Bahar, trebuie să reziste dragostei, şi va face asta, până la petrecerea surpriză, atunci când totul din jurul lui începe să se năruie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: