Serialul HIZMETÇILER debutează în această seară

Serialul Hizmetciler/Menajerele debutează în această în Turcia, pe postul de televiziune Kanal D, începând cu ora 20:00 (19:00, ora României).

Rezumat primul episod

Ela, trăieşte o viață simplă într-un sat micuţ. Atunci când nepotul familiei Atahan, una din cele mai bogate şi cunoscute familii din Istanbul este răpit, viața ei se schimbă total într-o singură zi. Ela este adusă în luxosul complex, se pare pentru a găsi adevărul, dar viața joaca un joc diferit decât se aştepta. Numele luxosului complex este Cennet Konacları şi din acel moment ea devine cea mai importantă angajată.

Ea se întalneşte în acest complex cu diferiți oameni bogați şi cunoscuți, ea reuşind să vadă adevărata față a acestora. Bogații, dar şi cei ce lucrează pentru ei sunt plini de secrete.

Atunci când Ela îşi dă seama că secretele ascunse ale familiei Atahan au legatura cu dispariția unei servitoare, pentru ea toți sunt suspecți.

Hacer, Atiye şi Çicek, fac parte din aceste întâmplări, asta şi pentru că servitoarele nu spală doar rufe murdare, ele spală şi ”rufele murdare” (secrete).

Cu: Deniz Baysal, Seçkin Özdemir, Aleyna Solaker, Algı Eke, Yiğit Kırazcı, Servet Pandur şi Ayşenil Şamlıoğlu.

Yiğit – Seçkin Özdemir

Yiğit: ”Ei spun că sunt egoist, că mă gândesc doar la mine. De fapt ei nu sunt corecţi. Am făcut şi am trăit tot ce a vrut iubita mea. Nu sunt o persoană care să-şi facă prea multe planuri. Pe de altă parte, ceea ce am trăit până acum, pentru cineva poate părea o greşelă, dar eu îi spun viață, iar dacă ar fi să o i-au de la capăt, aş face la fel.”

Ela – Deniz Baysal

Ela: ” Am avut o viață obişnuită. Nu mi-ar fi trecut prin gând că voi fi servitoarea unei familii bogate. Uneori viata nu îți dă posibilitatea să alegi. Am făcut tot ce a trebuit ca să capăt răspunsurile pe care le căutam. Acele răspunsuri m-au împins spre mai multe întrebări şi spre necunoscut.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: