Serialul ÖĞRETMEN debutează în această seară

Serialul ,,Öğretmen” (Profesorul), va debuta în această seară pe postul de televiziune turcesc Fox  TV.  Este produs de Med Yapım şi  adaptat după serialul japonez ,,Mr. Hiiragi’s Homeroom”, iar filmările au început pe 22 ianuarie.

Este produs de Fatih Aksoy şi  regizat de  Koray Kerimoğlu.

Serialul ,,Öğretmen” (Profesorul), va fi un serial școlar, cu acțiune, dramă și tensiune. După sinuciderea unei colege din clasa a 12- a, în ultimul an de liceu,  29 de elevi rămân ostatici în şcoală.  Fata care se sinucide este o înotătoare bună și obține o diplomă într-o competiție națională, însă colegii de clasă susțin că ea a câștigat concursul cu ajutorul unor substanţe, şi  că au un videoclip cu momentul dopajului.  Această veste se răspândește în toată țara, iar fata, aflată sub mare presiune  se sinucide. Clasa întoarce spatele acestei sinucideri și toată lumea pare să se fi întors la viața normală.

Cu  toate acestea, un profesor de artă care a venit la școală în urmă cu doi ani,  a luat  29 de elevi ostatici  cu 10 zile înainte de terminarea anului  școlar,  pentru a rezolva misterul acestei sinucideri, și nimeni nu poate absolvi până când misterul studentei sinucigașe nu a fost rezolvat. Lucrurile devin și mai misterioase odată cu explozia din interiorul școlii.

Pe lângă scenele de interogare despre educație și predare din serial,  acestea vor fi explicate de  profesorii care ating viața elevilor.  Vor fi scene de luptă, de  dramă şi de  dragoste.

În distribuția serialului găsim actori precum: İlker Kaleli (Profesorul/Akıf), Ceren Moray (Zeynep), Afra Saraçğlu(Gizem), Efekan Can (Tuğrul), Ramazan Demir (Ateş), Göksu Melek Ulucan (Mine), Bensu Uğur (Selin).

%d blogeri au apreciat: