Onur Tuna implicat în gafa făcută de Tuvana TürkayPe 14 februarie a fost lansat la cinema în Turcia,  filmul ,,Ağır Romantik”, ce îi are ca protagonişti pe Onur Tuna şi Tuvana Türkay.

La Gala de premieră ce s-a desfăşurat cu două zile înaintea lansării, se pare că frumoasa Tuvana Türkay prin interviul acordat,  a făcut o gafă ce nu a fost trecută cu vederea.

,,Ne-am distrat foarte mult la filmări. Cred că avem scene frumoase împreună”, a spus Onur Tuna în  interviul acordat la Gala de premieră a filmului.


Tuvana Türkay, care a luat cuvântul imediat după Onur Tuna, a declarat:

(râzând)  „ Ne-am distrat foarte mult la filmări, sper ca cei ce vor urmări filmul să simtă acelaşi lucru. Nu voi vorbi de  acest stereotip, dar nimeni nu spune despre filmul său ,,Este un film prost” şi nici nu va spune „Să nu mergeți să-l vedeți”.

Gafa Tuvaney nu a fost  trecută cu vederea, şi acest subiect a fost  mediatizat astăzi  în presă.

Frumoasa actriță a publicat pe contul său de  Instagram  o declarație despre interviul acordat în seara galei de prezentare, implicându-l şi pe Onur Tuna.

,,Înainte de a merge la interviu, toți actorii  din interior au râs și s-au distrat pe seama acestei  propoziții. Ne pare rău că s-a glumit la premieră,  pe seama expresiei folosite la  cel puțin opt din  zece gale  ,  „Ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor”.  Şi pentru că tot mi-a venit în minte,  sunteți niște oameni incredibil de răutăcioși ce vă hrăniți cu răutăți.   În plus, partenerul meu  a spus „Ne-am  distrat foarte mult la filmări”. Prin urmare,  defectul este la cel care îl vede.

Până în acest moment, Onur Tuna nu a dat nici o declarație despre acest subiect.Aslı (Tuvana Türkay), care este studentă la conservator și se așteaptă ca persoana pe care o va iubi să aibă o personalitate blândă și romantică, povestește despre relația ei cu Kerem (Onur Tuna), pe care l-a cunoscut în urma unui incident surprinzător.
În film, scena romantică  în care Kerem  o cere în căsătorie pe Aslı, punând  100 de mii de petale de trandafir pe stradă a fost remarcată.


Potrivit datelor Box Office  Turcia, în primele trei zile de la lansare,  filmul ,,Ağır Romantik” a fost vizionat de către 50.697 de  persoane,  şi a ajuns la venituri de  906.340 TL (lire turceşti).Sursa: Medyatava/Hürriyet
%d blogeri au apreciat: