Modificări în scenariu şi schimbări în distribuție

După finalizarea pregătirilor pentru serialul ,,Kral” (Regele), Özcan Deniz, în calitate de producător,  întâmpină noi probleme, dar de această cu postul de televiziune Atv.

Atunci când  Özcan Deniz a cerut să fie inclus în serial, totul s-a schimbat.

Filmările pentru serial erau programate la sfârşitul lunii ianuarie, dar din cauza neînțelegerilor cu postul de televiziune, a fost nevoie de o revizuire a scenariului, şi filmările au fost amânate cu câteva săptămâni.

În serialul ,,Kral”, Özcan Deniz aducea pe ecran povestea reală a unchiului său Kadir, care în anii ’70 merge la Istanbul pentru a-şi răzbuna soția, el devenind un erou popular.

Decorurile au fost pregătite pentru serial.  Özcan Deniz, care a început cu scenariștii Ozan Aksungur și Eylem Canpolat, apoi a continuat să scrie singur scenariul, nu a putut primi aprobarea postului de televiziune, deoarece ATV doreşte ca povestea să treacă în zilele noastre, nu în anii 70.

În această situație, Özcan Deniz a început să restabilească povestea serialului, pe care intenționa să o implementeze pe baza poveștii unchiului său. Cea mai recentă evoluție a avut ca rezultat schimbări în distribuția serialului. 

Până în acest moment, distribuția era alcătuită din Özcan Deniz, Burak Deniz, Pınar Deniz, Neslihan Yeldan și Nilperi Șahinkaya.

După aceste schimbări, oare distribuția va rămâne aceeaşi?

%d blogeri au apreciat: