Serialul RAMO debutează în această seară

După o lungă absență, îndrăgitul actor Murat Yıldırım, se întoarce pe micile ecrane cu un nou serial. În această seară, pe postul de televiziune turcesc Show Tv, debutează serialul ,,Ramo”, cu Murat Yıldırım şi Esra Bilgiç protagonişti.

Subiectul serialului:

O bandă de hoți de combustibil, cunoscută pentru contrabandă cu motorină, lucrează pentru o familie puternică care conduce întreaga zonă. Singurul lucru pe care îl primesc în schimb este, după cum spune Ramo, „oasele date câinilor. În timp ce gașca face munca murdară, Cengiz, șeful, primește toți banii. Ramo, incapabil să accepte tratamentul pe care îl primește familia lui, decide să schimbe sistemul, indiferent de ce este nevoie. Ridică steagurile rebeliunii pe care le are, la fel cum a făcut tatăl său la timpul său. Rana cea mai adâncă a lui Ramo este și singurul motiv pentru care este gata să lupte cu toate. Războiul său nu este doar împotriva dușmanilor săi, ci și împotriva familiei, prietenilor și chiar el însuși și în timpul tuturor acestor evenimente tumultuoase, cel mai mare test al său este iubirea, deoarece singura femeie pe care o va iubi este Sibel, fiica celui mai mare duşman al său.

PERSONAJE:

 ✔ Ramo (Ramazan Kaya)- Murat Yıldırım

Liderul cartierului Tașkapı, Ramazan este un tânăr inteligent și de succes. Ramo și familia sa contrabandă motorină pentru Cengiz,  dar acum decide să o facă singur. Familia lui Sibel și familia lui Ramo s-au resentit reciproc după o luptă, care a avut loc în urmă cu mulți ani, și a început un conflict mare între ei. În ciuda vârstei, Ramazan nu s-a căsătorit pentru că era îndrăgostit de Sibel, fiica familiei ostile. Pentru familie face orice, chiar să-şi murdărească mâinile cu sânge, dar inima lui este ca florile. Iubește să-i ajute pe nevoiaşi și să fie corect. 

✔  Sibel Yıldırım- Esra Bilgiç

Sibel este femeia pe care Ramo o iubešte. Este, de asemenea, fiica lui Cengiz, o familie inamică. Pe lângă frumusețea ei, Sibel este o femeie de onestă și un avocat de succes. Este îndrăgostită de Ramo. Deși este o fată înțeleptă, de fapt are în minte acea bogată răsfățare. Își iubește fratele, Neco.

 ✔ Boz – Görkem Sevindik

Boz este prietenul apropiat a lui Ramo. În copilărie, Boz a suferit mult, atunci când tatăl său a vrut să o ucidă pe mama sa. El a luat apărarea mamei şi şi-a ucis tatăl. Mama sa a luat vina asupra ei şi a mers la închisoare, după care l-a încredințat pe Boz familiei Kaya, familiei lui Ramo, iar el a crescut cu Ramo. Ramo îl revendică pe Boz, și îl vede ca un membru al familiei. Singura greșeală a lui Boz față de Ramazan, este dragostea lui pentru sora sa, Fatoș. Şi Fatoş este îndrăgostită de Boz, dar acest război îi va despărţi pe acești doi iubiți.

 ✔ Hasan Kaya- İlker Aksum

Hasan, care este fratele lui Ramo, este un om bine intenționat, sincer şi curat. Hasan duce o viață fericită împreună cu soția și copiii, dar linia roșie a lui Hasan este familia sa. Își protejează în special fratele, pe Ramo și stă mereu în spatele lui. Chiar dacă este un bărbat amuzant, Hasan își va da viața dacă este necesar, pentru familia sa.

 ✔ Yavuz- Valiant Özşeker

Un om inteligent şi precaut, care este îndrăgostit de Fidan, mătuşa lui Ramo. Are șansa să-l cunoască îndeaproape pe Ramo și îl va îndrăgi, dar nu va uita niciodată cine este și pentru cine lucrează.

 ✔ Fidan Kaya-

Fidan, este  mătușa lui Ramo, este o femeie corectă și inteligentă. Ea oferă echilibru în familia Kaya. Fidan îl iubește foarte mult pe Ramo și nu-l va  trăda niciodată. După moartea lui Ismail, bătrânul casei, responsabilitatea ei în familie crește,  și încearcă să țină familia împreună. Ea se va îndrăgosti de Yavuz.


 ✔ Fatoş Kaya- Cemre Baysel

Fatoş este frumoasa soră a lui Ramo. Ea este îndrăgostită de Boz, și singurul ei vis era să se căsătorească cu el.  Fatoş s-a sacrificat pentru a opri războiul început de Ramo, și a fost forțată să se căsătorească cu Neco, fiul lui Cengiz. Asta o va face o femeie complet diferită …

 ✔ Neco- İlhan Şen

Singurul fiu al lui Cengiz, Neco, a preluat afacerea, după uciderea tatălui său. Neco, este un psihopat, este un bărbat fără suflet. El este respectuos doar cu sora sa. Lui Neco nu îi va fi ușor să stea în locul tatălui său,  Cengiz. El a fost obligat să se căsătorească cu Fatoş, fiica familiei care i-au ucis tatăl. ✔ Neslihan-


Este soția lui Cengiz şi mama lui Sibel.  Neslihan îl are ca amant pe  Halef, un tânăr de 43 de ani, mâna dreaptă a lui Cengiz.

✔  Halef- Rüzğar Aksoy

Este un tânăr de 43 de ani, mâna dreaptă a lui Cengiz. Este amantul lui Neslihan, dar de fapt el o  foloseşte pentru a-i  putea lua locul lui Cengiz.  Este un bărbat foarte periculos, misterios, dar inteligent.

Episodul 1, rezumat:

Ramazan/Ramo şi  familia sa , locuiesc în oraşul  Adana, şi timp de multi ani s-au ocupat de afacerea cu bumbac, dar acum  sunt forțați să facă treburile murdare ale unei familii din Çukorova, care controlează complet zona.

Ramo şi  familia sa trăiesc într-un cartier sărac din Adana, plin de probleme, dar plăcut şi amuzant, cu propriile reguli.  Ramo este cel care are curajul şi inteligența  să conducă ,,afacerile” în micul său cartier.

Ramo,  este un tânăr căruia nu-i este frică de nimic, şi este dispus să  facă orice pentru ca familia să fie respectată şi pentru asta, a jurat să pună capăt nedreptăților din jurul lor.

Ramo vrea să se revolte împotriva familiei pentru care lucrează, capii familiei nu permit acest lucru. Totuşi, Ramo, în ciuda lor, el va aprinde  prima scânteie a revoltei.

În această călatorie în care Ramo a pornit, există şi un obstacol, ceea ce face ca lucrurile să fie dificile, şi acesta este Sibel, fiica şefului său. Cei doi sunt foarte îndragostiţi şi acum sunt obligați să lase dragostea deoparte.

Sursa:

%d blogeri au apreciat: