Timpul va spune cine este cu adevărat Menekşe

Actrița Tülin Yazgan , care interpretează personajul ,,Menekşe” în serialul ,,Sefirin Kızı” , a acordat un mic interviu pentru Medyatava.

Ea a răspuns întrebărilor despre serialul ,,Sefirin Kızı” şi despre personajul său ,,Menekşe”

Interpretezi rolul  Menekșei Efeoğlu în serialul  ,,Sefirin Kızı”. Cum îți descrii personajul?

T.Y : Menekșe este o tânără care locuiește la sat, își construiește toate visele din viața ei prin căsătoria cu Sancar, și vede căsătoria ca o mântuire personală. Neexperiența sa în viață, o atrage într-o luptă pasională când apar mari probleme. Încăpățânată, deoarece în jurul ei,  nu există alte exemple, decât căsătoria cu Sancar, care crede că o poate duce la o viață mai bună. Poate că nu își va trăi dragostea cu o ambiție atât de intensă.

Ce te-a impresionat cel mai mult?

T.Y : Sunt intrigată de tradițiile, modurile de viață și ritualurile pământului în care trăiesc oamenii. Cultura Egee era deja un subiect de care eram curioasă și eram încântată și foarte fericită să fac parte din echipa serialului ,,Sefirin Kızı”.

Care crezi că este diferența dintre ,,Sefirin Kizi” de alte seriale Tv?

T.Y: Noi toți. Căutăm răspunsuri la întrebarea cine suntem cu adevărat, în linia fină între ceea ce preferăm, ceea ce ne aduce viața și trecutul nostru. La ,,Sefirin Kızı”, vedem și simțim foarte puternic modul în care trecutul nostru ne poate afecta preferințele actuale. Oriunde te duci, poveștile neterminate pot reveni cumva din nou, și îți pot afecta viața.

Ce reacții ai obținut din partea publicului?

T.Y: ,,Te urăsc în serial , dar ești de fapt o drăguță”, așa spune publicul. Sunt fericită pentru acest lucru.

Care sunt motivele care te atrag către personajul Menekşe?

T.Y : Identitatea unei persoane este revelată doar de obstacolele care vin înaintea sa, și de alegerile pe care le va face împotriva acestor obstacole. Menekşe este potrivită pentru unii, mizerabilă pentru alții, în timp ce unii o găsesc destul de rea, în timp ce alții spun: „Dacă aș fi tu, aș face la fel”. Exact asta mă interesează: o intensă incertitudine despre oameni și viață, fără linii ascuțite. Desigur, timpul va spune cine este cu adevărat Menekşe.

Nu este greu să fii o soție nepopulară? Ce ai face dacă ai rămâne într-o astfel de situație?

T.Y : Aș pleca fără să mă uit înapoi. Dar trebuie să mergem, să ne gândim, să ne punem în locul  Menekșei.  Multe femei din țara noastră sunt nevoite să-și continue căsătoriile nefericite, pentru că ele nu pot atinge independența lor profesională și financiară, sau văd căsătoriile ca pe o salvare, chiar dacă ele ştiu că le vor face nefericite. Singura condiție de a urmări propriile noastre dorințe și visuri, este de a putea deveni un individ atât financiar, cât și mental. Ca femei, trebuie să creăm mai multă solidaritate și să ne apărăm reciproc.

Ce ai risca pentru dragoste?

T.Y: Dragostea, efortul a doi oameni de a sta împreună, alături unul de celălalt fiind împotriva lumii. Dacă două persoane pot da o senzație de completare, fără a fi nevoie unul de celălalt, fără beneficii, văd că totul se poate permite acolo.

Dacă nu ai fi actriță, ce profesie ai vrea să faci?

T.Y : Am un interes special pentru psihologie. Pare complicat și interesant. Cred deja în necesitatea de a face studii de psihologie, pentru un actor. Probabil că aș studia psihologia, aș avea o carieră academică. M-ar interesa și dansul și muzica.

Există un personaj despre care spui că nu vei  interpreta niciodată?

T.Y: În acest moment mă uit la ce servește personajul în poveste, mai degrabă decât la simplu personaj. Într-o poveste pe care nu o cred, nu interpretez un personaj pe care simt că nu îl pot prelua.

Publicul îşi aduce aminte de tine din serialul ,,Ufak Tefek Cinayetler”. Poți spune că aceast serial a fost punctul tău de ascensiune în carieră?

T.Y : Determinarea momentelor de ascensiune ale carierei mele mă înstrăinează de mine și de munca mea. Nu m-am uitat niciodată din această perspectivă.  În afară de asta, ,,Ufak Tefek Cinayetler” a fost o slujbă specială pentru mine, ceea ce corespunde unui loc frumos din viața mea. Uneori, când trec prin locurile în care filmăm în Istanbul, spun: „Ce frumos”!

Filmările continuă în Muğla. Poți  spune că sunteți norocoşi să filmați într-un oraș atât de frumos?

T.Y: Îmi plac foarte mult oamenii din zona Mării Egee.  Ca iubitor al mării, am avut ocazia să înot când am ajuns prima dată aici. Dar, lucrăm din greu acum. Când o să am o perioadă mai mare de timp , aş vrea să vizitez foarte multe locuri.

În afară de actorie, mai ai şi alte hobby-uri? Dacă da, care?

T.Y.: Cred că sunt puțin ca o femeie casnică. Cărțile, filmele, puzzle-urile, parfumurile bune şi mâncare bună, îmi oferă pace. În afară de asta, îmi place foarte mult dansul. Am şi o vioară pe care nu am mai folosit-o de mult timp.

Sursa: Medyatava

Un gând despre „Timpul va spune cine este cu adevărat Menekşe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: