BARAJ, în curând un nou serial


Biran Damla Yılmaz, (Aysel)  Feyyaz Duman (Nazim)  şi Burak Yörük (Orhan) vor fi protagoniştii noului serial ,,Baraj”.


Serialul va fi adaptat după filmul  turcesc ,,Baraj”, din 1977, cu Türkan Şoray, Naser Melek şi Tarık Akan.Subiectul filmului ,,Baraj” :


Filmul ,,Baraj” (1977), are la bază povestea lui Nazim, un maistru care lucrează la  construcția unui baraj, care se îndrăgostește de Aysel, cea mai frumoasă fată,  care lucrează la  bordelul  local. Nazim nu ştie că Ayşel lucrează la bordel, deoarece ei corespondează prin scrisori. Prea timid pentru a se identifica, Nazim îi trimite scrisori de dragoste, dar semnând în numele lui Orhan, unul dintre angajații săi, un bărbat fără prea multe scrupule . Nazim află că Aysel lucrează la bordel şi simțindu-se jenat, el ascunde tuturor acest lucru. Când Aysel ajunge în vizită  pe șantier, adevărul iese la iveală.
Totul se termină cu o căsătorie fericită.

Producător al acestui nou serial este Yağmur Ünal, fiica acriței Türkan Şoray, aceeaşi care a produs şi serialul ,,Dolunay” cu Can Yaman şi Özge Gürel.Rolul de protagonist i s-a oferit mai întâi actorului Kerem Bürsin, dar acesta a trebuit să refuze din cauza angajamentelor pe care le are în America.

Un rol în serial i s-a oferit şi actriței Nebahat Çehre, dar aceasta a refuzat deoarece nu i-a plăcut scenariul.

Sursa: Birsen Altunaş

%d blogeri au apreciat: