În această seară debutează cel mai aşteptat serial, SEFİRİN KIZI


În această seară, începând cu ora 20:00 (19:00 ora României), pe postul de televiziune turcesc Star Tv, va debuta cel mai aşteptat serial, Sefirin Kızı (Fiica Ambasadorului), cu Neslihan Atagül şi Engin Akyürek în rolurile principale.

Distribuție şi detalii:


O mare  poveste de iubire de la Marea Egee. Serialul Sefirin Kızı (Fiica Ambasadorului), are la bază povestea lui Nâre,  fiica unui ambasador şi Sancar, un baiat sarac.  Povestea lor de dragoste începe încă din copilărie. Într-o vară, ei întâlnesc în Bodrum, iar în n următorii 12 ani cei doi se vor vedea doar două săptămâni pe an, în timpul vacanței de vară, dar vor continua să îşi scrie in fiecare zi . Anii trec, iar ei vor fi nevoiţi să se despartă din cauza presiunii părinților si a unor evenimente neaşteptate. În ciuda acestor greutăți, vor reuşi cei doi eroi să işi reclădeasca această iubire?


NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU – NÂRE ÇELEBİ:

Fiică de ambasador, născută în Islanda, dar a crescut în Norvegia, Japonia şi India. Ea vorbește opt limbi.
Întotdeauna ea l-a iubit pe Sancar şi a purtat mereu durerea de a fi respinsă de el, ascunzând in inima ei o fată delicată ,sensibilă şi visătoare, pe care omul iubit a renegat-o.
După Sancar, ea si-a îngropat durerea în inimă şi s-a dedicat fiicei sale, şi a trăit numai pentru ea.
Nâre este o războinică, o femeie foarte hotărâtă, foarte inteligentă şi sinceră, care face ceea ce își pune în minte.

ENGİN AKYÜREK – SANCAR EFEOĞLU:

Este fiul unui cultivator de pământ, sărac, care lucrează în livezi. Este un copil al satului, care nu a văzut alt loc decât Muğla.
Întotdeauna a fost îndrăgostit de Nâre, care a purtat în suflet amărăciunea trădării și s-a ascuns mereu în inima acestui copil al satului.
După despărțirea de Nâre, a avut ambiții şi a abținut ceea ce şi-a propus, devenind bogat. A cumpărat livezile de măslini pe care tatăl său le-a cultivat și acum locuiește în conac împreună cu familia. Sancar s-a căsătorit
Sancar este un ,,Efes”, un om tăiat din lume, arzând de mânie. Doar compasiunea îl înconjoară. Tandrețea lui se îmbrățișează, mânia și dragostea lui sunt puternice, bucuria și durerea lui sunt mari. ,,Efe” este numit liderul comunităților din Zimbabwe. Această poziție este atinsă de cel mai demn și neînfricat om din comunitate.

GONCA CİLASUN – HALİSE EFEOĞLU

Este mama lui Sancar. Cândva a lucrat în casa primarului, iar acum este stăpâna conacului Efeoğlu. Are o mare simpatie pentru Menekșe, care vine de jos ca si ea, şi o urăște pe Nâre, fiica ambasadorului. Ea şi-ar da viața pentru copiii ei, dacă ceva nu este în regulă. Cine nu este urmașul ei, este considerat un duşman pentru ea.

URAZ KAYGILAROĞLU – GEDİZ IȘIKLI:

Este fiul uneia dintre cele mai vechi familii din Muğla. Tatăl său a fost iubitul primar din Muğla, iar Gediz este un om de afaceri care este foarte iubit, fiind şi partenerul lui Sancar.
Când Nâre s-a întors cu copilul la Muğla, acesta s-a îndrăgostit de ea, cu toate că Sancar este cel mai apropiat prieten al său.
Gediz este o persoană glumeață. Este un tip foarte bun, dar când se enervează poate să de-a foc lumii și apoi să privească spectacolul.

DOĞUKAN POLAT -YAHYA:

Este fratele lui Sancar, soțul lui Elvan și fiul mijlociu al lui Halisefe.
El este numit fie Yahya din Sancar, fie Yahya din Elvan. Este un om care iubește fotbalul și mașinile, care nu are altă particularitate decât să fie obiectul altora, el neavând nicio problemă să fie în umbra fratelui său,  și să se mulțumească cu viața sa.
Yahya este deocamdată „orb” și „surd”. Pe măsură ce ochii i se deschid, toate complexele sale vor fi dezvăluite.

ESRA KIZILDOĞAN – MÜGE IȘIKLI

Este sora lui Gediz. Este psiholog. Nu s-a căsătorit niciodată pentru că nu a uitat niciodată de bărbatul de care s-a îndrăgostit când avea douăzeci de ani.
Müge este o femeie de casă.

TÜLIN YAZKAN – MENEKŞE

Este soția lui Sancar, cu care tocmai s-a căsătorit.
Menekșe este întruchiparea diavolului. Prefăcută, cu fața de înger, se descurcă foarte bine în treburile ei.


EDİP TEPELİ – KAVRUK ÖMER:

Este un prieten din copilărie de-a lui Sancar. Când nu citește poezii și nu cântă melodii populare, își vede de munca sa la conacul Efeoğlu.
Toți îl consideră nebun, dar, el este mai isteț decât toată lumea. Este un băiat îndrăzneț care nu arată nici a nebun şi nici comunitar.
Kavruk este un adept mondial al satului și urmărește legea.

CEMRE ÖKTEM – ZEHRA EFEOĞLU

Este sora cea mai mică a lui Sancar, singura fiică a lui Halisefe. Este în același timp dragostea secretă a nebunului din sat, Kavruk Ömer.
Zehra este o iubitoare. Este o fată ce pune ,,piciorul în prag”, cu mintea muncitoare și cu fața concentrată asupra lumii moderne. Aceasta este fața conacului Efeoğlu, deschisă lumii și luminii.

BEREN GENÇALP – MELEK ÇELEBİ:

Este fiica de opt ani a lui Nâre și a lui Sancar.
A văzut amărăciunea pe care o trăia mama ei și s-a maturizat prematur. A fost crescută de Nâre pentru a deveni matură și foarte puternică, dar a avut mereu o curiozitate pentru tatăl ei, care a lăsat-o pe mama ei singură în lume.
Melek, la fel ca mama ei, este războinică și este pe cale să devină un Efe ca tatăl ei.


HIVDA ZIZAN ALP – ELVAN

Este soția lui Yahya.  Este o persoană veselă. Îşi iubeşte soacra foarte mult.

ERHAN ALPAY – AKIN VARDARLI


Este omul cu care Nâre a crescut în aceeași casă, omul pe care l-a cunoscut foarte bine, considerându-l ca un frate. Când familia sa foarte bogată a murit într-un accident, a intrat sub tutela prietenului apropiat al tatălui său, ,,Domnul Ambasador”. Când a aflat de moștenirea domnului ambasador, el a pus ochii pe Nâre. Akin este un maniac narcisist. Nu are nici o responsabilitate pentru ceea ce face, și nu știe ce înseamnă remușcarea.

ÖZLEM ÇAKAR YALÇINKAYA – REFIKA

Este mama lui Gediz. Este o femeie blândă, dar ,,merge în partea unde suflă vântul”.

ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ – GÜVEN ÇELEBİ:


Este Ambasadorul, şi tatăl lui Nâre. Acum este ambasador în Muntenegru. Deși provine dintr-o familie foarte nobilă, el are o slăbiciune ascunsă care va păta onoarea atât a urmașilor, cât și a profesiei sale, jocurile de noroc. Este plin de aroganță. Îi urăște pe țărani, pe oameni in general, crede că este deasupra lor, dar are un caracter foarte slab, sufocându-se între slăbiciunea și aroganța sa.


Fotografii din serial: