Kivanç Tatlıtuğ, ambasadorul UNICEF

Fiind ambasadorul UNICEF, îndrăgitul actor Kivanç Tatlıtuğ a sprijinit Global Compact al Organizației Națiunilor Unite(ONU), care a mobilizat companii din întreaga lume pentru o planetă durabilă.

El a invitat toate companiile să semneze Global Compact al ONU și să ia măsuri pentru planeta noastră.

Ca inițiativă a Organizației Națiunilor Unite, Global Compact este cea mai mare platformă de sustenabilitate corporativă din lume, cu peste 10.000 de companii și peste 3.000 de membri non-corporativi din întreaga lume. 

Global Compact al ONU și-a început activitătea în anul 2000. Încurajează colaborarea instituțiilor pentru crearea unei economii globale durabile și inclusive.

Ambasadorul UNICEF, Kıvanç Tatlıtuğ a spus:


,,Știu că responsabilitățile mele sunt de a lăsa copiilor noștri o lume locuibilă și de aceea susțin Global Compact al ONU în acest proiect”.

De asemnea, Kıvanç Tatlıtuğ a continuat să facă următoarea declarație:


,,Cu siguranță, ar trebui să acordăm mai multă atenție Universului și ecosistemului. În acest moment, fiecare persoană și instituție din lume are sarcini mari. Ca mulți indivizi, fac tot posibilul. Dar cred că doar eforturile individuale nu sunt suficiente. De asemenea, companiile trebuie să aibă aceeași sensibilitate. Companiile trebuie să facă un pas către un viitor durabil și să ia măsuri concrete pentru a realiza acest lucru. În calitate de susținător al Global Compact, invit toate companiile de aici să semneze și să întreprindă acțiuni concrete pentru o planetă durabilă”.

Sursa:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.