Serialul FERHAT İLE ŞİRİN debutează în această seară

În acestă seară, începând cu ora 20:00 pe postul de televiziune turcesc Fox Tv va debuta serialul ,,Ferhat ile Şirin”  (Ferhat şi Şirin).

Serialul ,,Ferhat și Șirin” este o poveste de dragoste modernă, unde vom trăi durerea, bucuria, ura, pasiunea, trădarea și răzbunarea iubirii împreună.

Tolga Sarıtaș, unul dintre actorii principali din serialul  „Ferhat și Șirin” prosud de O3 Media și Artistanbul Media, unde Mehmet Ada Öztekin este regizor, iar  scenariul aparținând lui Savaș Korkmaz, a explicat modul în care și-a pregătit noul proiect și rolul.

Tolga Saritaş, protagonistul serialului „Ferhat ile Șirin” va fi prezentat publicului ca Ferhat, un tânăr special care lucrează cu tatăl său ca tâmplar. Are o energie mare a vieții și se concentrează mai degrabă pe soluții decât pe probleme. Personajul lui Ferhat, povestea este foarte puternică, regizorul și toți colegii săi sunt motivele principale pentru participarea la proiect. Tolga Sarıtaș exprimă procesul de pregătire pentru Ferhat:

,,Am încercat să-l cunosc și să-l înțeleg pe Ferhat. Ce îi place, ceea ce îi pare rău. Am avut repetiții de lectură foarte eficiente cu regizorul nostru Mehmet Ada. În tâmplărie am lucrat cu un frate de tâmplar adevărat. Știu ce înseamnă să simți copacul, să atingi lemnul, să creezi ceva din el. Este un sentiment foarte special. O profesie bazată pe dragoste și creativitate. ”

„Ferhat și Șirin”, chipeșul actor care atrage atenția asupra poveștii nemuritoare de dragoste modernă, fără a se îndepărta de esență, a explicat ceea ce așteaptă publicul din serial astfel:

„Desigur sentimentul nostru de bază este dragostea. Publicul nostru va urmări fiecare stare de iubire. Descrie inocența, pasiunea, iubirea transformată în ură, iubirea care salvează viețile, distruge viețile și direcționează viețile lui Ferhat și Șirin. Toate personajele noastre sunt testate în dragoste, în timp ce luptă în multe domenii diferite din viața lor. „

Nume din distribuția serialului: Cansu Dere, Tolga Saritas, Leyla Tanlar, Yildiray Sahinler, Ushan Cakir, Isil Yucesoy, Sehsuvar Aktas, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Ucer, Durukan Celikkaya.

Sursa: Fox Tv