Serialul AZIZE debutează în această seară

Iată că aşteptările au luat sfârşit! A sosit ziua cea mare pentru fani. Noul serial Azize va debuta în această seară pe postul de televiziune turcesc Kanal D.

În rolurile principale sunt Hande Erçel şi Buğra Gülsoy.

Rezumat:

Azize, o poveste de răzbunare și iubire … O fată a cărei viață a fost sfâșiată de către familia Alpan, o puternică familie mafiotă. Azize, acum este o femeie puternică, care a reușit să stea pe picioare pentru a-și proteja fratele, singura ei rudă în viață. Şi-a lăsat tot trecutul în urmă și și-a stabilit o nouă viață.  Dar, acele mâini crude îl vor atinge pe fratele său.  Familia Alpan i-a luat mama și tatăl cu mulți ani în urmă, dar, de data aceasta îi va face rău lui Yigit, singurei ființe dragi lui Azize. Acum, pentru ea, există un singur scop în viață, acela de a-și răzbuna familia.  În timp ce își continuă răzbunarea, se va confrunta cu un obstacol la care nu se așteaptă … Iubirea …

Kartal (Buğra Gülsoy) este unul dintre membrii familiei Alpan , este cel mai inteligent şi cel mai curajos bărbat al familiei, care se va îndrăgosti de Azize

Atunci când Azize îl va vedea pe , Kartal că nu este ca şi familia lui, ea va cădea în această iubire … Va începe să se lupte cu sine în drumul spre răzbunare.  Își va păstra promisiunea față de fratele său , sau se va preda iubirii? Cine va câștiga în final? Dragostea sau răzbunarea? 

Din distribuția serialului mai fac parte actori precum : Duygu Sarişin, Mustafa Yldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Özturk, Başak Dasman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altınaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efecan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen şi Galip Erdal.

Rezumatul primului episod ce va fi difuzat astăzi, 19 noiembrie.

Azize este o tânără asistentă. Intr-o zi este trimisă la inchisoare să vaccineze prizonierii, si când era acolo, e martora unei crime.

Crima este aranjată şi îndreptată împotriva familiei Alpan, una din cele mai cunoscute familii din rândul Mafiei. Balkan, cel mai mare fiu al familiei Alpan, este în închisoare pentru uciderea unui curier, şi curând va putea fi eliberat pe cauțiune. Intenția criminalului fusese să-l ucidă Balkan, dar din greşeală il împuşcă pe Kartal, fratele mai mic. Azize îi sare imediat în ajutor şi îi salveazaă viața lui Kartal.

Acum, din cauza celor întâmplate, e nevoită să traiască alături de o familie celebră a Mafiei. Totusi, în timp se pare ca inocenta Azize, intră în această lume celebră ca asistentă. Azize are un secret uriaş, dar de fapt ce e mai important e că ea este acolo cu o misiune extrem de importantă pe care nimeni nu ar accepta-o cu usurință.

HANDE ERÇEL – AZIZE GÜNAY

Se infiltrează în familia Alpan, cei care i-au ucis tatăl, pentru a se răzbuna. Atunci când se va îndrăgosti de Kartal se va lupta cu ea însăşi pentru a-şi atinge scopul.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

BUĞRA GÜLSOY- KARTAL ALPAN

Fiul familiei Alpan. El se străduiește să-și păstreze familia în siguranță. Deși este reticient în relațiile mafiote cu tatăl său, este un moștenitor talentat și inteligent suficient pentru a împinge tronul tatălui său.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ÇETIN SARILARTAL- İSKENDER ALPAN

Este capul familiei Alpan, şi ,,tatăl” Mafiei. Vrea să fie cel mai puternic din lumea interlopă.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

UFUK ŞEN – HASAN ALPAN

Este mâna dreată a lui İskender Alpan. Gestionează armele familiei.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

CENK KANGÖZ – OSMAN TARVAN

Este capul familiei Tarvan, care este şi membru al societății lumii subterane. Lui Osman i se cer relații birocratice. Dacă cineva este urmărit şi conexiunile sale trebuie dezvăluite, atunci Osman va fi solicitat în ajutor.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ASUMAN ÇAKIR – AYNUR ALPAN

Este soția fratelui mort a lui İskender.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

SELEN ÖZTÜRK – TUNA ALPAN

Este mătuşa lui Kartal, şi se ocupă cu treburile casei.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ORHAN KILIÇ – ADNAN BARDAR

Este capul familiei Bardar. Este fostul iubit secret al Tunei Alpan.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ZEYNEP KIZILTAN- GÜL ALPAN

Este soția lui Hasan. Ea cu soacra Aynur se ocupă de treburile bucătăriei. Nora şi soacra nu se înțeleg, ele fiind într-un continuu război dulce.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

MUSTAFA AVKIRAN – BARBAROS KARAKAYA

De dragul său  nici măcar nu îi pasă că fiica sa Yıldız îl va urma , şi nici nu o respectă. Nu ezită să folosească persoanele apropiate pentru a face rău.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

SERKAN ALTINAŞ- YAMAN ÖZSOY

Este mâna dreaptă a lui Kartal şi totodată cel mai bun prieten al său. Îi place Ceyda, dar nu vrea să-şi arate dragostea. Îl va trăda pe Kartal.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

CEYLAN BATI – CEYDA ALPAN

Este fiica cea mai mică a lui İskender. Dragostea sa pentru Yaman va afecta şi va întrerupe relația cu tatăl său.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

EFEKAN CAN – KUZEY ALPAN

Este conştient de puterea familiei sale. El nu se laudă cu puterea. Ştie cum să se comporte , nu face nici o mişcare care să-i pună familia în pericol.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ECE MİRAY OKUR – SELIN ALPAN

Este un copil plin de energie, cu un zâmbet constant pe față. Bunicul İskender va fi mai blând în preajma ei.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

TÜGAY MERCAN – OKAN

Este cel care a crescut-o pe Azize după ce tatăl ei a murit. După ce a crescut, Okan s-a îndrăgostit de Azize.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

MUSTAFA YILDIRAN – BALKAN ALPAN

Este fratele lui Kartal, şi persoana care l-a împuşcat pe tatăl Azizei. A fost închis cu mulți ani în urmă, unde şi- a petrecut tinerețea închisoare. Va fi capul familiei Karakaya.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

BAŞAK DAŞMAN- YILDIZ ALPAN

Este fiica lui Barbaros Karakaya şi soţia lui Balkan.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

DUYGU SARIŞIN -ASYA GÜNDOĞAN

Este singura femeie lider din familiile mafiote, ea fiind şi cea mai tânără. Kartal este singura persoană cu care se poate înțelege. Azize şi Kartal sunt unul dintre obstacolele dragostei sale.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Mulțumiri Ceraselei Minune pentru rezumatul primului episod.

Sursa: