Motivul pentru care serialul HER YERDE SEN a ajuns la final

Decizia finală pentru serialul Her Yer Sen/ Peste tot eşti tu a fost distribuită de mass-media. Finalul serialui Her Yerde Sen, va avea loc pe 23 noiembrie 2019, odată cu cel de-al 23-lea episod. Deci, ceea ce s-a întâmplat între postul de televiziune Fox Tv și producătorul Karga Seven Pictures, a ajuns și la procesul final.

Serialul de vară Her Yerde Sen , semnat Karga Seven Pictures și-a început difuzarea vineri, 14 iunie 2019. Contractul semnat între compania producătoare și canalul tv a fost până la sfârșitul verii. Fox TV, la începutul lunii august, a cerut un nou contract producătorului Karga Seven Pictures, pentru serial.

Deoarece în sezonul de vară, serialul Her Yerde Sen a primit aprecieri foarte bune, şi audiență tv bună, și pe social media, s-a mai prelungit contractul cu în 10 episoade, aşadar ajungând la 23 de episoade.

Motivul cel mai important care duce la finalul serialului poate fi considerat ca fiind evaluări în scădere, dar nu este singurul factor care scade ratingul serialului. Din păcate serialul Her Yerde Sen, nu a fost un serial creat cu un scenariu foarte larg, de astfel povestea lui Selin şi Demir a ajuns în stadiul dorit de public, şi de aici nu mai este aşa mare interes. Cei de la producţie spuneau despre comediile romantice că ar trebui să aibă puţine episoade, iar aşa povestea este mai frumoasă şi mai consistentă. Serialele de comedie romantică nu trebuie ,,lungite” precum serialele de dramă, astfel vom vedea puţine episoade, dar bune decât multe şi mai puțin bune.

Sâmbătă 23 noiembrie, în Turcia pe Fox Tv se va difuza ultimul episod al serialului, şi anume, episodul cu numărul 23.