CAN YAMAN – Interviu în revista TV SORRISI E CANZONI

Pentru început vreau să precizez faptul că am primit zeci de mesaje private, cu foarte multe cerințe din partea dumneavoastră. Mă bucură acest lucru, iar eu, încet, încet, voi încerca să vă îndeplinesc  cerințele, în limita timpului meu liber.

În articolul de astăzi voi scrie interviul acordat de Can Yaman revistei italiene SORRISI E CANZONI, ediția iunie 2019.

Articolul din revista italiană este referitor la serialul Dolunay/Bitter Sweet.

20 iunie 2019

Iată articolul publicat de către revista italiană :

,,Am intervievat actorul principal al serialului Bitter Sweet (Dolunay)- revelație difuzată pe Canale 5, unde interpretează un om de afaceri bogat, perfecționist și morăcănos.

Ingredientele poveștii de dragoste perfecte sunt toate acolo, așa cum spune și titlul noului serial turcesc care cucerește publicul de pe Canale 5. Înțelegeți deja că vorbim despre „Bitter sweet” (ceea ce în engleză înseamnă „amar”) . Serialul, care are subtitrat şi  „Ingrediente de dragoste”, este difuzat după-amiaza de luni până vineri.

• „Bitter Sweet”, cele 5 motive pentru care îți va plăcea noul serial de pe Canale 5:

De fapt, intrigile, pasiunile, neînțelegerile, gelozia și răsucirea frecventă au făcut deja ca cei doi protagoniști ai Istanbulului să fie foarte populari și la noi. Ea este Özge Gürel, cunoscută deja în rolul eroinei serialului „Sezonul cireșelor – anotimpul inimii” (difuzat și de Mediaset): aici este aspirantul bucătar Nazli. Este actorul Can Yaman, nepotul antrenorului Seriei A turcești Fuat Yaman. În serial interpretează rolui unui afacerist înstărit, un perfecționist și un morocănos. Pentru a acționa ca „mesager al lui Cupidon” este micul Alihan Türkdemir, care va interpreta rolul singurului nepot al lui Ferit, ce va ține la Nazli. La noi, Can Yaman este încă puțin cunoscut, dar pe Instagram, mulțumită și fotografiilor în care își arată fizicul sculptat fără timiditate, se mândrește cu peste 4 milioane de urmăritori. ,,TV SORRISI E CANZONI” l-a întâlnit la o discuție.

Desigur, cel puțin deocamdată, personajul care v-a fost atribuit este un pic neplăcut: exigent, sever, şi certăreț.

Can Yaman: „Cu toate acestea, episod după episod, îmi dau seama că începem să avem anumite lucruri în comun: când suntem îndrăgostiți, îl arătăm și amândoi avem grijă de cei dragi. Dar Ferit mi se pare un perfecționist și un om cu un mare control de sine, în timp ce eu sunt mai relaxat și iubesc liniștea. Și atunci nu puteam să mă îmbrăc niciodată ca el, cu hainele alea formale. Sunt mult mai casual … ».

În serial te „lovește un fulger”: crezi în dragoste la prima vedere?


Can Yaman: „Ei bine, uitându-mă la personajul pe care îl interpretez, ar fi foarte ușor să răspund da. Dar, evident, viața reală este altceva.

Nu vă faceți iluzii, dragi cititori. Am încercat și noi să-i cerem, dar actorul este foarte rezervat cu privire la viața sa privată și nu se știe dacă este logodit sau nu „).

Eşti foarte iubit de publicul feminin. Ce relație ai cu fanele tale?


Can Yaman: «Sunt foarte mândru că sunt apreciat și iubit. Și, de asemenea, recunoscător. Sper că afecțiunea publicului mă însoțește de-a lungul carierei mele ».

A absolvit Dreptul. Când ai descoperit pasiunea pentru actorie?


Can Yaman: „Înainte de a deveni actor, am lucrat câțiva ani ca avocat. Și nu am renunțat încă, pentru că, cu doi dintre colegii mei încă am o firmă de avocatură. Aventura mea teatrală a început după ce cei care urmau să devină managerii mei mi-au propus să abordez actoria. Și, evident, și în acest caz, am terminat studiile necesare ».

Părinții tăi au urmărit întotdeauna alegerile tale, chiar și atunci când ai decis să pui în umbră cariera de avocat?


Can Yaman: „Întreaga mea familie mă sprijină și m-a sprijinit întotdeauna în toate. Tatăl meu este un idol pentru mine, iar mama a fost întotdeauna un punct de referință ».

Bitter Sweet/Dolunay te va face popular și în țara noastră. Cunoşti Italia?


Can Yaman: „Desigur, adesea vin aici, și o iubesc. Probabil nu știți, dar am frecventat Liceul italian din Istanbul (am fost unul dintre cei mai strălucitori studenți din clasă). Apoi am călătorit mult și am locuit în Statele Unite ale Americii, dar sunt destul de bine informat despre Italia și despre italieni ».

Sursa: Sorrisi e canzoni