ALEF, noul serial cu KENAN İMİRZALIOĞLU

Potrivit jurnalistei Birsen Altunaş, actorul Kenan İmirzalioğlu are un nou proiect. Este vorba de un mini serial, ce va di difuzat în anul 2020 pe platforma digitală BluTv.

,,BluTV va aduce un sunet grozav proiectul noului serial de televiziune: ALEF, cu Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan și Melisa Sözen în rolurile principale în serialul polițist. Pe fotoliul de regizor va sta regizorul premiat Emin Alper. O producție semnată May Production, ce are subiecte interesante și diferite, şi va atrage atenția cu o distribuție de succes. Platforma digitală BluTV semnează pentru opt episoade cu serialului Alef.

Kenan imirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen și regizorul premiat Emin Alper vor face parte din distribuția serialului Alef, iar subiectul se învârte în jurul a doi detectivi după descoperirea unui corp în Bosfor, unde încearcă să rezolve misterul poveștii. Tânărul și ambițiosul detectiv Kemal (Kenan Imirzalioğlu) și partenerul său experimentat Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) vor urmări o serie misterioasă de cazuri de omor la Istanbul. Yașar (Melisa Sözen), rector la o universitate, se va alătura și ea acestei perechi, care este complet opusă una cu cealaltă, cu viața personală și cu abordarea lor la evenimente. Echipa va dezvălui un mister care a fost ascuns timp de secole, cu fiecare dovadă pe care o găsesc încercând să rezolve crimele. ”

Iată primele imagini din serial:

Actrița Hatice Aslan s-a alăturat proiectului, dar ea va avea doar un rol episodic.

Sursa: