ÇUKUR- Despre plângerea penală

Procurorul Funda Sadıkahmet Alp a depus o plângere penală pentru serialul Çukur, cu afirmația că i-a umilit profesia de avocat și i-a subminat onoarea.

Avocatul Funda Sadıkahmet Alp a depus o cerere de două pagini înaintată Curții de Justiție Bakırköy de AKS Television Advertising Film şi Trade Inc. Show TV. Managerul responsabil Semra Tinaztepe și Ay Yapım, vorbind despre „insultă” și „incitarea publicului să nu se supună legilor” au fost solicitați să deschidă un caz public.

Petiție de două pagini ,
Semra Tınaztepe s-a pretins a fi responsabilă pentru aceste scene în petiția declarată în episodul publicat pe Show TV în 29 octombrie 2019, care ar dăuna profesiei și reputației.

Într-o etapă numită Çukur , care a fost produsă de Ay Production, violența împotriva persoanei în rolul avocatului și opresiunea și amenințările sunt tratate prost cu discursuri precum de mâine acei bărbați vor fi eliberați, se apleacă la presiune. Aceste probleme, care sunt normalizate în ochii publicului, constituie o crimă ” .

„ Serialul Çukur provoacă nesocotirea profesiei de avocat”
În petiție au fost făcute următoarele declarații:

➖ Serialul Çukur este un exemplu rău pentru tineri, profesia de avocat este deteriorată, provoacă discreditare.

➖În acest serial care afectează negativ generațiile viitoare, profesia de avocat este insultată și umilită public.

➖Cu această etapă, care din păcate s-a împiedicat de onoarea profesiei noastre, s-a lăsat, din păcate, în minte că a existat o demonstrație a puterii care ar putea face avocații să facă orice își doreau și chiar să încerce să încurajeze afacerile ilegale și să le amenințe.

➖ Deși lupta pentru dreptul de a căuta drepturi, în ciuda dificultăților legii ca avocați, o asemenea discreditare nu poate fi justificată.

➖ În timp ce mulți dintre colegii noștri au fost expuși la aceste insulte și amenințări, colegii noștri uciși au devenit subiectul paginii a 3-a a ziarelor și a fost necesar să ne plângem tuturor celor responsabili de index și instituției care ne-a publicat.

Sursa: Posta